Fiat ve kripto uçurumuna bir köprü: Huobi, Visa ve MasterCard erişimi sağlıyor

Fiat ve kripto uçurumuna bir köprü: Huobi, Visa ve MasterCard erişimi sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli Huobi Borsası, Global OTC şubesinin Simplex ile ortak olduğunu açıkladı. Şirketler arasındaki işbirliği ile borsa kullanıcıları Visa ve MasterCard ile varlıklarına erişim sağlayabilecek.

Huobi Borsası, çok sayıda kripto olanağı sağlayacak

18 Nisan Perşembe günü yayınlanan bültende, kullanıcıların Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Ripple dahil olmak üzere çok sayıda kripto almak için hem kredi kartlarını hem de banka kartlarını kullanabilecekleri belirtildi. Kullanıcılar için depozito miktarının günlük olarak maksimum 20.000 ABD Doları tutarındayken, aylık limit 50.000 ABD doları olarak belirlendi. Buna ek olarak, Huobi minimum 10 dolar işlem ücreti alacak. Rakam ortalama %3,5 ile değişebilir. Huobi Grubu pazarlama departmanı başkanı Ross Zhang tarafından şu açıklama yapıldı:

 Fiat ve kriptografi arasındaki boşluğu doldurmak, toplum için hala büyük bir zorluktur ve bu sorunu çözmek için aradığımız yöntemlerden birini hayata geçirdik. Simplex ile ortaklık, müşterilerimizin karşılaştığı engelleri en aza indirgememizi sağlayacak.

Simplex kurucusu ve CEO’su Nimrod Lehavi’de ortaklık hakkında şu yorumu yaptı:

Huobi ile çalışmaktan çok memnunuz ve birlikte kullanıcılara çok daha iyi, hızlı ve kolay bir deneyim sunacağız.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin