Lamborghini'nin ardından Ferrari de NFT çılgınlığına katılıyor!

Lamborghini’nin ardından Ferrari de NFT çılgınlığına katılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lüks otomobil üreticisi Ferrari, değiştirilemez tokenler (NFT), metaverse ve blockchain teknolojisine ciddi önem verdiğini yineledi.

Ferrari’nin CEO’su Benedetto Vigna, şirketin 2021’in 4. çeyreğine ilişkin kazanç görüşmesi sırasında yatırımcılara seslendi. CEO, otomobil şirketinin yeni teknolojiyi benimseme konusunda istekli olduğuna dair yatırımcılara güvence verdi.

Ferrari kısa süre önce İsviçreli blok zinciri şirketi Velas Network ile start-up konusuna özel dijital koleksiyonları üretmesi ve Ferrari’nin yarış ekibine sponsor olmasını kapsayan bir anlaşma imzaladı.

Ferrari, NFT’yi benimsemeye tam gaz devam ediyor

İtalyan lüks otomobil markası Ferrari, metaverse’de varlık gösterme planlarından geri adım atmıyor. Ferrari’nin CEO’su Benedetto Vigna, yatırımcıların metaverse ve NFT’ler söz konusu olduğunda şirketten ne beklemesi gerektiğine dair bir soruyu yanıtlarken bunu belirtti.

Benedetto, blok zincirinin şirketin geleceği için kilit öneme sahip olduğunu ve bu nedenle yeni teknolojilerin şirkete nasıl dahil edileceğini Ferrari’nin araştırdığını ileri sürdü.

Elbette dijital teknolojiler, kullandıkları web 3.0 teknolojileri, Blockchain ve değiştirilemez tokenler bizim için ilginç bir alan, biraz ilgiyi hak ediyor.”

CEO, şirketin perakende biriminde dijital teknolojiye ayrılmış bütün bir departman kurulduğunu da sözlerine ekledi. Ferrari kısa süre önce bir İsviçre blok zinciri girişimi olan Velas Network ile markayı metaverse’de kurmaya yönelik çok yıllı bir anlaşma imzaladı. Velas, Ferrari’nin Maranello yarış takımı için özel dijital koleksiyonlar çıkaracak. Ayrıca, takımın resmi sponsoru da olacak.

Yeni yıl NFT’lere daha fazla ivme kazandırdı

Değiştirilemez token endüstrisi, 2022’de büyük markalar tarafından daha fazla benimsenmeye başladı. NFT çılgınlığı, tüm endüstrilerdeki markalara ulaşıyor. Walt Disney, geçtiğimiz günlerde dijital varlık planlarını yönetmek için NFT alanında uzman bir kişi işe almak istediğini duyurdu. Bu yıl NFT çoğunluğuna katılan diğer markalar arasında Lamborghini, YouTube ve Twitter yer alıyor.

Değiştirilemez token satışlarının rekor seviyelerde olması ve dijital varlıkların daha fazla dikkat çekmesi nedeniyle, markaların blok zinciri benimseme stratejilerini bunun etrafında geliştirmesi şaşırtıcı değil. Benzer şekilde, endüstri, benimseme yeni yollar keşfediyor. Bugün, video oyunu üreticisi GameStop, oyun geliştiricilerini NFT’leri sektöre entegre etmeye teşvik etmek için 100 milyon dolarlık bir fonla birlikte NFT pazarını piyasaya süreceğini duyurdu. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin