Fei Labs, stabilcoin projesi için devasa rakama ulaştı
Tether arzı 15 milyar dolara yükseldi. Yükselen DeFi sektörü, 2020'de Tether'in kitlesel basımına yol açtı. Sadece geçen ay 3 milyar dolarlık USDT basıldı. Bu da Tether’ın piyasa değerini 15 milyar doların üzerine çıkardı.

Fei Labs, stabilcoin projesi için devasa rakama ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fei Protokolü stabilcoin’in arkasındaki firma olan Fei Labs, Cumartesi günü Fei Protokolü stabilcoini taahhütlerinde cari fiyatlarla yaklaşık 1.27 milyar dolar olan 639.000 ETH’ye ulaştı.

Neler yapıldı?

Artan ETH, Fei stabilcoinleri oluşturmak için teminat olarak kullanılacaktır. Fei Labs’e göre, Fei stablecoin’in “Genesis” etkinliğine 17.000’den fazla benzersiz adres katıldı. The Block Research’ün yazdığı gibi, Fei stablecoin, 1 $’lık sabitini korumak için arzı satmak ve geri satın almak için “Protokol Kontrollü Değer” kullanıyor. Fei Protokolü ayrıca, Fei satışları için artan bir yakma cezası uygulayarak stabilcoin satıcılarını sabit değerinin altında caydırıyor.

Fei Labs, fonla birlikte Uniswap’e likidite sağladı ve onu, 2,6 milyar doların üzerinde likidite ile merkezi olmayan borsadaki en büyük havuz haline getirdi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin