Fed tutanakları sonrasında piyasa yeşil ışık yaktı

Fed tutanakları sonrasında piyasa yeşil ışık yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün akşam saatlerinde gelen Fed tutanakları tüm piyasaları olumlu anlamda etkiledi. Henüz faiz artışı noktasında yüzdelik dilim belli olmadı. Ancak Fed yetkilileri faiz artışında hızının düşmesi gerektiğini belirtti.

Faiz artışında yaşanacak olan düşüş reel de iyi bir haber olarak tansıyacak. Şimdiden yapılan konuşma bile ortamın pozitif kalmasına yetti. Dolar endeksi eksi yönde kalırken hisse senedi ve diğer ülkelerin para birimi iyi bir görünüm çizdi.

Fed tutanakları kripto varlıklara yaradı

Küresel dijital varlık piyasası, büyük düşüşten sonraki ikinci günde toparlanma kaydetmeyi başardı. İki gün üst üste yükselişin ana nedeni ise Fed tutanakları oldu. Toplam kripto piyasası değeri, geçen gün boyunca %2 arttı. Şu an ise 837 milyar dolara çıkarak bir alt bölümünden kurtulmuş oldu.

En büyük kripto fiyatı olan Bitcoin, geçtiğimiz gün yaklaşık %2 arttı. BTC, ortalama 16.680 $ fiyatla işlem görüyor. Aynı şekilde Ethereum’da da hareketlenme görüldü. Yüzde 4 artış yaparak 1.200 doların üzerinde kalabildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin