featured

FED sonrasında Bitcoin fiyatında yaşanan değişiklik…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün herkesin beklediği Amerika faiz politikası belli oldu. Geçtiğimiz dakikalarda FED’in yaptığı açıklamada faizin miktarı 25 baz puan olarak arttı. Piyasaların beklentisi bu yönde birkaç gündür oluşmuştu.

Kripto piyasasında ise farklı bir senaryo oluştu. Bankaların yaşadığı krizi fırsata çeviren Bitcoin, 29 bin dolara kadar kendini taşıdı. Hatta FED’in faiz kararının hemen akabinde 28.865 dolar seviyesi görüldü.

2022 yılını ayı sezonu olarak geçiren Bitcoin ve türevleri, şimdiden boğa sinyallerini yakmaya başladı. Geçtiğimiz seeden bu yana ilk defa 25.000 doların üstüne çıkan BTC, şimdi de hedefini 30K seviyesine dikti.

Diğer yandan FED, ekonominin büyüme tahmininde revizyona gitti. 2024 yılında büyüme 1,6’dan 1,2’ye güncellendi. Ayrıca Merkez Bankası, sıkıştırma vurgusunu öne çıkardı. Yaklaşık 15 dakika sonra Jerome Powell’ın yapacağı konuşmalar fiyatlanmayı daha çok etkileyebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin