Haftalık kripto bülteni: Bu hafta haberlerde öne çıkan başlıklar...

Fed sonrası Bitcoin ve türevleri yeniden tepki verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Merkez Bankası kararı öncesinde kripto varlıklar biraz fiyatlanmıştı. Bitcoin 26 Ocak Çarşamba gününe pozitif bir performansla başlangıç yapmıştı. Piyasaların beklediği Fed kararı öncesinde yaşanan olumlu hava Bitcoin ve türevlerine iyi şekilde yansıdı. Faizin sabit tutulmasıyla birlikte ise fiyatlanmalar kaldığı yerden devam etti.

Bitcoin, güne 36.500 dolar üzerinde başlangıç yapmıştı. Öğlen saatlerine geldiğimizde ise Bitcoin fiyatı 38.000 dolara kadar çıktı. TSİ 22’de açıklanan faiz kararından hemen önce 37.000-38.000 dolar arasında dolaştı. Faizin sabit olmasıyla fiyat bir anda 39.000 dolara kadar ilerledi. Ancak ilk tepkiden sonra 38.000 doların altına kaydı.

Genel market değeri ise 1,75 trilyon doların üstüne çıktı. Bu çıkış daha sonrasında biraz söndü. Fakat kripto market değeri 1,7 trilyon doların üstünde kalmak için istekli. Varlıkların önemli fiyatlanması piyasada toplanmayı sağladı. Mart ayına kadar faiz artırımı olmaması piyasayı daha olumlu etkileyebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin