Fed Başkanı Jerome Powell'dan kritik kripto açıklaması geldi!
Fed Başkanı Jerome Powell'dan kritik kripto açıklaması geldi!

Fed Başkanı Jerome Powell’dan kritik kripto açıklaması geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FED Başkanı Jerome Powell, ABD Kongre’sinde sunduğu Para Komitesi Raporu’nda kripto paralar hakkında konuştu. Piyasalar tam olarak pozitif fiyatlanmaya başlamıştı ancak Powell’ın açıklamalarının ardından düşüş eğilimine girdi. Powell Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ABD Merkez Bankası yetkililerinin artan oynaklık döneminde kripto piyasasını yakından izlediğini söyledi.

Powell’ın yorumları, son kripto piyasasındaki oynaklığın Fed’in makroekonomik etkileri de dahil olmak üzere operasyonları üzerindeki etkisine ilişkin bir soruya yanıt olarak geldi.

Powell, Fed’in devam eden durumu “çok dikkatli” izlediğini söyledi.

Ayrıca şu açıklamaları yaptı:

“Daha iyi bir kripto düzenlemesine ihtiyaç var. Kripto sektöründe yaşanan düşüşün şu ana kadar hiçbir makroekonomik etkisi olmadı.”

Powell, kripto sektörünün çok yeni bir alan olduğunu ve gerçekten çok iyi bir düzenleyici çerçeveye ihtiyaç olduğunu söyledi. Jerome Powell, bunun dışında resesyon endişelerine de değindi. FED Başkanı, faiz artışlarının buna sebep olabileceğini sözlerine ekledi.

Bitcoin’in fiyatı ve diğer dijital varlıkların fiyatları son günlerde yükseldi ancak hafta sonu ticareti sırasında 18.000 doların altına düştü. Coinbase’den gelen verilere göre, Bitcoin’in fiyatı yazım sırasında yaklaşık 20.800 dolar.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin