FC Barcelona taraftar tokeni çıkarıyor.
FC Barcelona taraftar tokeni çıkarıyor.

FC Barcelona, taraftar tokeni çıkarmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden FC Barcelona, dijital para birimlerini benimsemeye başlıyor. Kulüp, hayranlarına “Barça Fan Tokens” sunmak için Blockchain platformu Chiliz ile bir ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu. Kulüp böylelikle taraftarların kulüpten hediyeler edebileceği ve kulüple daha iyi etkileşim kurabileceği bir ekosistem oluşturmak istiyor.

Galatasaray da taraftar tokeni çıkaran kulüpler arasında

Spor tokenleri Avrupa çapında büyüyen bir trend olmayı sürdürüyor. Juventus, AS Roma ve Türkiye’den ise Galatasaray gibi önemli kulüpler bu kervana daha önce katıldı. Tokenler kulüplerin hayranlarıyla etkileşime girmesi için yeni bir etkileşimli yol haline geldi. Devrime önderlik eden kuruluş ise Chiliz.

Socios.com Açıkladı: Galatasaray Taraftar Token Arzı Şubat 2020’de başlıyor

Bugün açıklanan Barça Fan Tokenleri, taraftarlara anketlere katılma, farklı konularda oy kullanma ve hediyeler kazanarak liderlik tablosuna tırmanma gibi etkileşimler sağlıyor. Resmi duyuruya göre, bu senenin ikinci çeyreğinde tokenler satışa sunulacak. Toplam 40 milyon adet tedarik edilmesi planlanan tokenlerin tanesi 2 avro olacak.

Barcelona Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Müdürü Josep Pont, anlaşma hakkında şunları kaydetti:

Socios.com’u yeni bir küresel ortak olarak Barça ailesine davet etmekten gurur duyuyoruz. Bu anlaşma bize, kulübü dünyadaki hayranlarımıza daha yakın hale getirmek için dijital alana odaklanarak yenilikçi pazarlama ve ortaklık aktiviteleri oluşturma şansı verecek.

FC Barcelona kripto para birimlerinin benimsenmesi adına büyük bir fırsat yaratıyor

32 milyonu Twitter’da olmak üzere tüm dijital platformlarda toplam 148 milyondan fazla takipçisi bulunan Barcelona kulübü, bu anlaşmayla birlikte kripto paraların benimsenmesine de katkıda bulunacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da son tweet’inde bu durumdan söz etti.

Barcelona, son yıllarda token çıkaran en büyük kulüp olarak dikkat çekiyor. Önümüzdeki aylarda bu anlaşmanın başarısına dayanarak daha fazla kulübün aynı yaklaşımı benimsediğini görebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin