FBI’dan kripto para sahiplerine önemli uyarı!
FBI’dan kripto para sahiplerine önemli uyarı!

FBI Direktörü’nden Bitcoin hakkında çok çarpıcı açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda toplanan ABD Senatosu Komitesi’nde Senatör Mitt Romney, Bitcoin’in ulusal güvenlik tehdidi potansiyeli hakkındaki endişelerini dile getirmişti. Federal Soruşturma Bürosu (FBI) da Bitcoin hakkında pek pozitif görünmüyor.

“Büyüyor ve büyümeye devam edecek.”

FBI Direktörü Christopher Wray, kripto para biriminin “sürekli büyüyen bir sorun” olduğunu söyledi.

Her geçen gün daha fazla ülke, kendi merkez bankası dijital para birimlerinin geliştirilmesi ve genel olarak kripto para düzenlemelerini deniyor. Kripto para alanında yaşanan her gelişmenin ucu Bitcoin’e çıkıyor. Forbes’un haberine göre Cumhuriyetçi senatör, kripto para birimlerinin doğası hakkında pek de olumlu düşünmüyor.

Ulusal Güvenlik, Ulusal Terörle Mücadele Merkezi ve FBI liderlerini ele alan Romney, şunları söyledi:

Bankacılık Komitesi’nde değilim ama kripto para birimlerinin nasıl çalıştığını anlamaya başladım. Parayı takip edemediğimizde işinizi yürütmenin daha zor olduğunu düşünüyorum çünkü para bizden gizlenebiliyor.

“Bitcoin ve kripto paraları soruşturma perspektifinden görüyoruz.”

Açıklamasının devamında daha da ileri giden FBI Direktörü, ajansın kripto paraları “soruşturma perspektifinden gördüğünü” belirtti. Suçluların ortaya çıkan teknoloji ve anonimleştirme araçlarını kullanma konusundaki artan verimliliğine işaret etmekle birlikte Wray, önerilen düzenlemeler hakkında herhangi bir açıklamada bulunmaktan da çekinmedi:

Bizim için kripto para birimleri zaten önemli bir konudur ve gün geçtikçe daha büyük bir hale geleceğini kolayca tahmin edebiliriz.

news.bitcoin


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin