Fantom geliştiricileri gas ödülleri kazanıyor: Fiyat artacak mı?

Fantom’un haftalık raporunda dikkat çeken balina hareketleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi sistemlerinde önemli bir yeri olan Fantom, son yaşadığı sıkıntılardan dolayı büyük bir kayıp yaşamıştı. Hatırlayacağınız üzere ekipten önemli ismin ayrılması varlığa büyük bir darbe vurmuştu. 

Piyasanın da derin düzeltme yapması fiyatın daha dip aramasına neden oldu. Şimdi ise ATH seviyelerinden oldukça uzakta kaldığını söyleyebiliriz. Diğer yandan haftalık raporlarda farklı açıklamalar ortaya çıkıyor.

Fantom, en son “Haftalık Özet Haftası” raporunda, zincirde bir miktar düşüş yaşadığı için geçen hafta kripto para piyasasının geri çekilmesinden etkilendi.

Gelen bilgilere göre, 11-18 Ağustos tarihleri arasında ağ, haftalık 310.000 aktif kullanıcı kaydetti.

Fantom’daki aktif kullanım ve balinalar

Önceki hafta kaydedilen 325.000’den %4’lük bir düşüş oldu. Ayrıca 11-18 Ağustos tarihleri arasında ağda günlük ortalama işlem sayısı 44.300 oldu. Böylece, geçen hafta kaydedilen 46.400 günlük ortalama işlemden %4 düşüş görmüş oldu.

Aynı zamanda 11-17 Ağustos tarihleri arasında ağdaki ortalama günlük işlem endeksi %0,11 azaldı. Böylece bir önceki haftaki 847.000’den geçen hafta kaydedilen 846.000’e geriledi.  Hemen hemen aynı tarihler arasında FTM, ağdaki balina işlemleri sayısında düşüş kaydetti.

1 milyon doların üzerindeki işlemler için, 16 Ağustos’ta en yüksek iki balina işlemine ulaştıktan sonra, 17 ve 18 Ağustos’ta bu tür balina işlemleri tamamlanmadı.

Fantom için yeni yükseliş beklentisi

FTM’nin Chaikin Para Akışı (CMF) dinamik hattı, merkez (0.0) hattına sabitlendi. Sabit olması bir yükseliş beklentisi olarak uzmanlar tarafından yorumlandı. Hatta bu pozisyon, bir varlığın fiyatı üzerinde yeterli yükseliş baskısına işaret ediyor. Bu nedenle, FTM fiyatında bir yükseliş oluşabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin