Fantom yükselişi devam edecek mi? FTM alım fırsatı yaratıyor mu?
Fantom yükselişi devam edecek mi? FTM alım fırsatı yaratıyor mu?

Fantom yükselişi devam edecek mi? FTM alım fırsatı yaratıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom son birkaç hafta içerisinde altcoinler arasında en iyi performans gösterenlerden biriydi. FTM fiyatı 4 ​​Aralık 2021’den bu yana 1,16 dolardan 3 dolara kadar yükseldi. Şu anki fiyatı ise 2,63 dolar değerinde. Fantom, dijital varlıklar ve dApp’ler için açık kaynaklı bir akıllı sözleşme platformu ve bu platformun temel özelliği hız, güvenlik ve ölçeklenebilir olması. Fantom, sorunları önceki nesil blockchain platformlarının sınırlamaları ile çözüm buluyor. Ayrıca Fantom üzerinde gerçekleşen işlemler oldykça hızlı ve düşük maliyetli gerçekleşiyor.

Fantom, dijital varlıklar için blockchainlerin tam olarak özelleştirilmesine izin veren modüler yapıya sahip ve Ethereum ile uyumlu olduğunu belirtmekte Böylece Ethereum dApp’lerinizi FTM üzerinde çalıştırılabiliyor.

Birçok önemli proje de altcoin ile iş birliği yaptı. Bunlara örnek verecek olursak Movr Network, Fantom’u zincirler arası sorunsuz varlık transferini kolaylaştıran bir meta köprü olan FundMovr’a entegre etti. Fantom CEO’su Michael Kong şu açıklamayı yaptı:

“Movr ağı ile çalışmaktan son derece memnunuz. Büyük ölçüde zincirler arası teknolojilere dayanacak bir gelecekte, FundMovr’un yenilikçi köprü toplama çözümü, birlikte çalışabilirliği teşvik etmede önemli rol oynayacak.”

FTM, Fantom ekosisteminde önemli bir rol oynar ve ağın güvenliğini sağlamak için FTM’nizi stake ederek ödüller kazanabilirsiniz.

FTM 04 Aralık 2021 tarihinden bu yana patlama yaşıyor. Bu kripto para diğer altcoinlere kıyasla boğa piyasasında işlem görmeye devam ediyor. Günlük FTM hacmi de yüksek kalmaya devam ediyor, ancak izleme listelerinde bu kripto paraya sahip yatırımcılar fiyatın da mevcut seviyelerden zayıflayabileceğini göz önünde bulundurmalı.

Boğalar Fantom kontrolünü aldı!

Kripto para piyasası bu hafta baskı altında kalmaya devam ediyor. Bitcoin fiyatı 43.000 doların altında işlem görüyor ve fiyatın hâlâ düşme olasılığı var. Daha büyük yatırımcılar beklenmedik bir şekilde önemli miktarda FTM satışı gerçekleştirirse küçük bir fiyat değişikliği yüksek kaldıraçlı yatırımcıların tasfiyesine neden olabileceğinden aşırı bir düzeltme gerçekleşebilir.

Altcoin şu anda son zirvelerinin altında işlem görüyor ve fiyat 2 dolarlık desteğin altına gerilerse satış için güçlü bir sinyal oluşabilir. Bir sonraki fiyat hedefi 1,5 dolar veya daha aşağısı olabilir; yine de, fiyat 3 doların üzerine çıkarsa, 3,30 dolarda yeni bir hedefe doğru ilerleyebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin