Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?
Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?

Fantom (FTM) bir sonraki ralli için mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir noktada Fantom (FTM) için rekor kırmak bir nevi rutin hale geldi. Zira bu altcoin, bu yılın başından bu yana %7000’den fazla değer kazandı. Diğer kripto paraların astronomik dalgalanmalarından farklı olarak, FTM’nin dalgalanması büyük ölçüde organikti ve temeller tarafından desteklendi.

Bu DeFi platformuna kilitlenen TVL, Avalanche, Solana, Tron, Ethereum veya Polygon’a kıyasla Eylül ayından bu yana daha çok büyüme kaydetti.

FTM’nin fiyatı başlangıçta olumlu tepki verdi, makul bir oranda yükseldi, ancak 9 Kasım’da yavaşladı. Aslında, o zamandan beri değer kaybetmekte. Peki, kripto para tepki vermek veya yükselişe devam etmek için “doğru zamanı” mı bekliyor yoksa düşüş aşamasına çoktan geçti mi?

Yeniden parlama zamanı

Piyasadaki diğer kripto paraların aksine, Fantom’un Bitcoin ile ilişkisi o kadar güçlü değildi. 17 Kasım’a kadar bu kripto para negatif bir korelasyondaydı ve yazının yazıldığı sırada bile bu sayı zar zor pozitif bölgeye geçti. Bunun anlamı, Bitcoin’in beklentileri iyileşene kadar Fantom’un parlamak için biraz zamanı olması olabilir.

İlginç bir şekilde, temel ölçütler yukarıda bahsedilen anlatıdan yanaydı. Borsalardaki arz Ekim ayının sonuna doğru yerel zirvedeydi. Diğer yandan borsalardaki FTM miktarı, Kasım ayında tükenmeye başladı ve şimdiye kadar bu eğilime devam edebildi.

Bu, bir dereceye kadar, FTM tokenlerinin talebini ve bunların özel cüzdanlara taşınmasını vurgular.

Varlığın Fiyat DAA Sapması da grafiğinde yükseliş çizgileri öngörüyor. Aslında, yükseliş eğiliminin yoğunluğu, analiz sırasında 13 Kasım’daki %111’den %551’e yaklaşmayı başardı.

Bu ölçüm, altcoin’in fiyatı ile onunla etkileşime giren günlük etkin adreslerin sayısı arasındaki ilişkiyi izler. Şimdi, mevcut projeksiyon, günlük aktif adreslerin ve ağ etkinliğinin sağlam durumunun altını çiziyor.

Fantom pazarında pozitif algı geri dönüyor

Fantom’un mevduat işlemleri de 13 Kasım’daki yükselişin ardından normal seviyelerine geri dönmeyi başardı. Bu ölçüm, günlük olarak token mevduat adreslerini içeren tüm gelen ve giden işlemleri vurgular.

Ani yükselişler genellikle kısa vadeli ticaret baskısında bir artışa işaret ederken, düşük tarafa doğru hareket satış baskısının olmadığını gösterir. Dolayısıyla, HODLer’ların bu aşamada tokenlerini bu şekilde terk etmeyecekleri söylenebilir.

Satın almaya yönelik algı, işlem durumu metriği tarafından daha da baskın hale geldi. ITB’den alınan verilere göre, son 12’deki alım-satım farkı, 2.3 milyon tokenlik pozitif bir değeri yansıttı ve alım işlemlerinin işlemlere öncülük ettiğini ima etti.

Yukarıda bahsedilen projeksiyonların ışığında, Fantom’un tekrar yükseliş için “doğru zamanın” çok yakın olduğu sonucuna varılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin