Fantom (FTM) fiyatı, eTora'da listelenmesinin ardından toparlanıyor!
Fantom (FTM) fiyatı, eTora'da listelenmesinin ardından toparlanıyor!

Fantom (FTM) fiyatı, eTora’da listelenmesinin ardından toparlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom (FTM) son günlerde önemli bir çöküşle karşı karşıya kalmıştı. Yazım sırasında ise 1,18 dolardan işlem görüyor. Altcoin ayrıca son 24 saatte yüzde 12,54 arttı. Fantom ekosisteminde, en son olaylar bugünün eToro’daki Fantom (FTM) kripto para listesi ve Crypto.com’da Fantom para yatırma ve çekme işlemlerinin son zamanlarda etkinleştirilmesiyle birlikte yükselişe geçti.

Fantom NFT pazarındaki artan işlem hacmi de dahil olmak üzere tüm bunlar, 16 Ocak 2022’den sonra meydana gelen çok keskin bir düşüşün ardından 14 Mart tarihinden bu yana sıçramaya başlayan FTM parasının değerini olumlu yönde etkiliyor.

Fantom (FTM) nedir?

FTM, Fantom platformunun yerel tokeni. Özetle, Fantom platformu, merkezi olmayan finans (DeFi) uygulama geliştiricilerine, platformun ısmarlama fikir birliği mekanizmasını kullanarak uygulamalarını oluşturup dağıtabilecekleri bir yer sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformu görevi görüyor. Ayrıca, kullanıcılarının NFT’leri basmasına, düşürmesine ve takas etmesine izin vermek için bir NFT pazar yeri başlattı. Fantom platformunun temel amacı, akıllı sözleşme işlemleriyle ilişkili işlem hızları gibi zorlukları ele alıyor.

Piyasa oynaklığı nedeniyle kripto fiyatlarını tahmin etmek zor olsa da, FTM ekosistemindeki gelişmelerle desteklenen mevcut yükseliş yörüngesiyle Fantom’un fiyatı devam ederse, fiyatının ilk çeyreğin sonunda 2 doların üzerine çıkması bekleniyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin