Fantom son 24 saatte %20 yükseldi! Yeni bir fırsat alarmı mı var?
Fantom son 24 saatte %20 yükseldi! Yeni bir fırsat alarmı mı var?

Fantom son 24 saatte %20 yükseldi! Yeni bir fırsat alarmı mı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom (FTM) fiyatı son iki gün içinde önemli ölçüde arttı. Bununla birlikte, trendin yükselişe geçtiğini gösteren önemli bir yatay seviyeyi henüz geri kazanmadı.

28 Kasım’da Andre Cronje, Fantom’un finansal geçmişini detaylandıran bir ileti dizisi yayınladı. Makale, Fantom’un Haziran 2018 ve Kasım 2022 arasındaki tüm mali geçmişini açıklıyor; bu, 100.000.000 dolardan fazla sabit para birimine, 100.000.000 dolardan fazla kripto para birimine ve 50.000.000 dolardan fazla kripto para olmayan varlıklara sahip oldukları bir zamana kadardır.

Makaleden ana çıkarımlar şunlardır:

Fantom, borsa listeleme ve etkileyici pazarlamaya yönelik çok sayıda girişimi reddetti. Merkezi olmayan finans (DeFi) çözümlerini agresif bir şekilde takip ettiler. Fantom, DeFi stratejilerinden yılda yaklaşık 6 milyon dolar kazanıyor.

Fantom, son 24 saatlik periyotta %20’ye yakın değer kazandı. Fantom ekosistemindeki SCREAM ve GAINS gibi diğer tokenlar da keskin artışlar gördü.

Fantom fiyatı yükseliyor

Günlük zaman dilimindeki fiyat hareketi, FTM fiyatının 5 Kasım’da 0,315 dolara ulaştığı andan itibaren düştüğünü gösteriyor. Düşüş keskindi ve 22 Kasım’da 0,164 dolara kadar geriledi.

Fantom fiyatı o zamandan beri arttı, öncesinde RSI’da (yeşil çizgi) yükseliş sapması görülüyor. Artış oranı son 24 saatte önemli ölçüde hız kazandı. RSI şu anda 50’nin üzerinde ve yükselişe işaret ediyor.

Ancak Fantom fiyatı, 0,22 dolarlık yatay direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi. Yükselen RSI’ya rağmen Fantom fiyat tahmini, 0,22 dolarlık direnç alanını geri kazanana kadar düşüş eğilimi gösteriyor.

Fantom (FTM) price movement

Bu seviye uzun vadeli eğilimi belirleyecek!

Haftalık grafikteki teknik analiz, 0,22 dolar bölgesinin önemini yineliyor. Şu anda, FTM fiyatı bu alanın altına düştü. Temmuz 2021’de benzer bir düşüş yaşandı (yeşil daire). Ancak Fantom bölgeyi geri aldıktan sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan keskin bir yükseliş hareketi başlattı.

Sonuç olarak, bir geri kazanım gerçekleşirse, benzer bir artış meydana gelebilir. Bu aynı zamanda düşüş eğilimi (yeşil çizgi) oluşturan haftalık RSI tarafından da destekleniyor.

Ancak, mevcut fiyatın altında 0,04 dolara kadar neredeyse hiçbir destek yok. Bu nedenle, bunun yerine bir ret gerçekleşirse, gelecekteki fiyat için çok keskin bir düşüş eğilimi olabilir.

Sonuç olarak, FTM fiyatı 0,22 dolar alanını geri alırsa, Fantom fiyat tahmini yükseliş olarak kabul edilebilir. Tersine bu seviye reddedilirse, 0,04 dolara doğru keskin bir düşüşün gerçekleşmesi olasıdır.

Fantom (FTM) Weekly Price

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin