Fantom geliştiricileri gas ödülleri kazanıyor: Fiyat artacak mı?

Fantom fiyat tahmini: Yatırımcılar FTM için neleri takip etmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerin en çok konuşulan varlıklarından biri de Fantom oldu. Yükselişiyle değil, yaptığı düşüşle gündemde yer aldı. Fantom fiyat tahmini için yatırımcıları ise endişe kapladı. FTM, anlamlı bir fiyat hareketi olmaksızın yana doğru hareket ettiği için hafta sonları dalgalanıyor. Mevcut fiyat hareketi, satıcıların bitkin göründüğünü ve biraz destek aradıklarını gösteriyor. 

Fantom, piyasa değerine göre 29. en büyük kripto para birimi.  Projeyi eşsiz kılan ise çok çekici bir teknolojiden ve büyüyen bir ekosisteme sahip olması.

Fantom fiyat tahmini

Günlük grafikte FTM fiyatı, daha düşük hacimlerle uzun vadeli destek seviyesinin yakınında geziniyor. FTM, Ocak ayının en yüksek seviyesi olan 3.37$’dan yaklaşık %65 düştü.

FTM fiyatı, 28 Ekim’de yapılan 3,48$’lık rekor seviyeden geri çekildiğinde geçmişte %45’lik bir sıçrama kaydettiği için mevcut seviyelerden geri sıçrayabilir. Ancak ne zaman yapacağı merak konusu. Fantom fiyat tahmini için böyle bir beklenti var.

Aynı doğrultuda, FTM fiyatları, daha yükseğe çıkmak için azalan trend çizgisini kırmaya çalışan birçok ters engelle karşılaşacak.

Sürekli bir satın alma baskısı, 2,0 dolar hedefiyle düşüş eğilimi gösteren çizginin üzerinde kapanmaya çalışacak. Ardından, piyasa yatırımcılarıyla birlikte, 2,50 dolarlık yatay direnç çizgisini kırmayı isteyecektir.

Flip tarafında, 1.20 doların altında bir günlük kapanış, varlıkta yeni bir satış turunu tetikleyecektir. Ortalamanın üzerinde bir hacimle yatırımcılar 22 Eylül’ün en düşük seviyelerini 0.97 dolardan tekrar ziyaret edebilirler. Fantom fiyat tahmini için teknik gösterler neler söylüyor?

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, 23 Şubat’tan bu yana yükseliş farklılığı yaratıyor ve bu da fiyatta kısa vadeli bir geri dönüşe neden olabilir.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, 24 Ocak’tan itibaren orta çizginin altında negatif bir önyargıyla işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin