Fantom geliştiricileri gas ödülleri kazanıyor: Fiyat artacak mı?

Fantom coin analizi: Hızlı çıkış yakalayan FTM için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının Ocak ayında Fantom coin, 3 doları geçerek tüm zamanlar zirvesini görmüştü. 2022 yılı FTM için iyi şekilde başlamıştı. Ekibin yaptığı iyileştirme ve gelişmeler sonrasında fiyatı muazzam bir ralliyi ATH ile süslemişti. Ancak sonrasında ekipten çok önemli bir ismin ayrılması süreci tersine çevirdi.

Ekibin kurucularından biri projeyi terk etmesi düşüşü hızlandırdı. 1 doların altına kadar sarkan Fantom coin şimdi ise desteği test ettikten sonra toparlanma emaresi gösterdi. 

FTM/USDT paritesi, son yedi hafta boyunca dik bir düşüş trend çizgisi ile vurgulanan güçlü satış baskısına tanık oldu. Bu düşüş trendi, kripto para fiyatını 0.24 dolarlık yeni bir düşük seviyeye indirdi. Bununla birlikte FTM fiyatı, kripto pazarında devam eden yardım rallisinin ortasında önemli bir büyüme kaydetti.

Fantom coin analiz

FTM alıcıları, 2022’nin ilk dört ayı için 1 dolarlık psikolojik seviyeyi agresif bir şekilde savunuyorlardı. Ancak, teknik tablodaki düşük ve yüksek formasyon, alıcıların kontrolünü kaybetmesine neden oldu. Sonunda da bu destek 29 Nisan’da yerini kaybetti.

Ayrıca kripto piyasasındaki büyük bir satış, varlıktaki satış baskısını daha çok artırdı. Fantom coin fiyatını alt destek seviyesinin altına düşürdü. 12 Mayıs’ta düşüş, son dip seviyesini 0.24$ olarak işaretledi ve daha sonra küçük bir konsolidasyona tanık oldu.

Fantom USDT ne kadar?

FTM, son 24 saatte %14.5 artış yaşamak ön plana çıkıyor. Düşüş trendi taşıyan azalan trend çizgisini kırıyor. Bununla birlikte, ilgilenen trader’lar, meşru bir kırılmayı onaylamak için günlük mum kapanışını 0,42$ işaretinin üzerinde bekleyebilir. Şu an 0,49$ ile bu seviyenin üzerinde duruyor.

Teknik gösterge

Günlük RSI eğimi, agresif satın alma momentumunu gösteren göreceli bir kademeli ralli sergiledi. Gösterge değeri yakında nötr çizgiyi geçebilir ve bu da tüccarın duyarlılığında olumlu bir dönüş olduğunu düşündürür.

Öte yandan, 20 günlük EMA şu anda satıcılara azalan trend çizgisi kırılmasını sabote etmede yardımcı oluyor. Ayrıca, önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasındaki düşüş dizisi, ileride birden fazla engel olduğunu gösteriyor.

  • Direnç seviyesi – 0,68 dolar ve 1 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,425 dolar ve 0,27 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin