Fantom (FTM), ağ kullanımında Avalanche ve Solana'yı geride bırakıyor
Fantom (FTM), ağ kullanımında Avalanche ve Solana'yı geride bırakıyor

Fantom (FTM), ağ kullanımında Avalanche ve Solana’yı geride bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom (FTM), Ethereum rakipleri listesindeki bir sonraki büyük Blockchain konumuna yükseldi. Son zamanlarda Fantom, DeFiLlama verilerine göre şu anda 12,3 milyar doları geçen DeFi toplam kilitli değer (TVL) açısından Avalanche ve Solana gibi devleri geçmeyi başardı.

Son 24 saat içinde, Fantom’un DeFi TVL’si %17 artttı ve Ethereum’dan sonraki en baskın DeFi ağı haline geldi. Popüler kripto gazeteci Colin Wu’nun yazdığı gibi:

Andre Cronje tarafından seçilen ve yakında çıkacak olan ve(3,3) NFT için çeşitli protokoller rekabet ediyor ve kullanıcıları daha yüksek APR aracılığıyla varlıkları kilitlemeye çekiyor.

Fantom’un TVL’si son 4 ayda şaşırtıcı bir şekilde 12 kat arttı. Bununla birlikte, dikkat edilmesi gereken başka bir şey, zincirler arası yönlendirici protokolü Multichain’in Fantom DeFi TVL açısından %57 ile maksimum baskınlığa sahip olması.

Fantom günlük işlemlerde Ethereum’u geçiyor

Fantom’un şu anda ulaştığı bir diğer önemli kilometre taşı, günlük aktif işlemler açısından Ethereum’u geçmiş olması. Sonuç olarak Fantom, Ethereum’un önde gelen L1 rakibi olarak konumunu daha da güçlendiriyor.

Başka bir şey de, Fantom’un (FTM) erişilebilirliğinin büyük bir sorun olmaya devam etmesidir. Popüler kripto yatırımcısı ve analisti Miles Deutscher şöyle yazıyor:

FTM erişilebilirliği hâlâ büyük bir sorun. Para çekme işlemleri genellikle büyük borsalarda engellenir, hâlâ Coinbase, Kraken listeleri yoktur. Diğer projelerle aynı borsa desteğine sahip olsaydı FTM fiyatının ne olacağını hayal edebiliyor musunuz? Gelecek, sadece bir an meselesi.

Geçen yıl boyunca, Fantom’un yerel kripto parası FTM güçlü bir ralli kaydetti ve piyasadaki en iyi alım satım yapılan kripto varlıklardan biri. Bununla birlikte, son kripto piyasası bozgununda, FTM fiyatı haftalık grafikte %30’dan fazla düzeltme yaptı.

yazım zamanı itibarıyla, Fantom (FTM) 2,08 $ fiyat ve 5,2 milyar $ piyasa değeri ile işlem görüyor. Bu düzeltme muhtemelen Fantom’un geleceğine inanan birinin portföyüne FTM eklemek için iyi bir zaman olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin