featured

Fan tokenlerinin atası Chiliz, günün dikkat çekeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Liglerin açılması ve Dünya Kupası’na az bir süre kala fan tokenleri harekete geçti. Eylül-Ekim aylarında Avrupa’da futbolun açılmasıyla birlikte taraftar tokenleri hareketlendi. Bu da Chiliz varlığının hacim almasını sağladı.

Taraftarlar 2022 FIFA Dünya Kupası’na hazırlanırken, fan tokenlerinin popülaritesi arttı. Özellikle Chiliz (CHZ) hem günlük hem de haftalık grafiklerde çift haneli bir artış sağladı.

Son 24 saat içinde taraftar tokenleri oldukça hareketli oldu. Daha geniş bir pazar düşüşüne rağmen CHZ, yeni bir trend dönüşü dalgasına öncülük ediyor gibi.

Fan tokenleri Chiliz’i yukarı taşıyor

Coinmarketcap tarafından paylaşılan verilere göre şu anda CHZ, son 24 saatte %15,7 ve önceki yedi gün içinde %24,56 arttı. CHZ/USD paritesi şu an 0,2250 dolardan alıcı buluyor.

Chiliz’in piyasa değeri, 1,10 milyar dolar olduğu 24 Ekim’den bu yana 230 milyon dolar değer kazandı. Bu da kripto para biriminin 1,33 milyar dolara çıkmasına yardımcı oldu.

Chiliz, Dünya Kupası’nı geride bıraktı

Katar’da 2022 FIFA Dünya Kupası’nın başlangıcı 20 Kasım’da yapılacak ve etkinlikten 21 gün önce spor kulüpleri ve taraftarlar faaliyetlerini hızlandırıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası etrafındaki heyecan, fan tokenlerinde ve sporla bağlantılı diğer kripto para birimlerinde bir patlama oluşturdu. Bu varlıklar kripto para rallilerinin ön saflarında yer aldı ve son 24 saatte %23 artışla Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokeni (ARG) ve Portekiz Milli Takım Taraftar Tokeni (POR) dahil olmak üzere sahiplerine muazzam getiriler sağladı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin