Facebook Coinbase Borsası’nı gerçekten satın alacak mı?
Facebook Coinbase Borsası’nı gerçekten satın alacak mı?

İddia: Facebook Coinbase Borsası’nı satın alacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sosyal medya devi Facebook’un ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’i satın alacağı yönünde söylentiler dolaşıyor. Facebook Coinbase Borsası’nı satın alırsa bu sektöre yeni bir soluk getirebilir.

Facebook Coinbase Borsası’nı gerçekten satın alacak mı?

Bu ayın başında medyaya yansıyan haberler Çarşamba günü İngiltere merkezli yayın organı The Independent tarafından doğrulandı. The Independent’a açıklama yapan teknik girişimci Oliver Isac, Facebook’un Coinbase’i almasının kendisi için şaşırtıcı olmayacağını söyledi. Coinbase CEO’su Brian Armstrong ve ekibinin teknik girişimci ile aynı fikirde olup olmadıklarını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Söylentiler aynı hafta Facebook’un kripto para reklam yasaklarını kaldırması ile daha da güçlendi. Sosyal medya devi, yanıltıcı ve aldatıcı oldukları gerekçesiyle kripto paralara ve ICO’lara yönelik reklamları bu yılın Ocak ayında yasakladı.

Coinbase durgun piyasa koşullarında bile yeni alanlar arıyor

Coinbase’in durgun piyasa koşullarında bile yeni alanlar aramakta olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta Coinbase CEO’su Armstrong, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada mevcut piyasa koşullarında bile çalışanlarının paniğe kapılmaması gerektiğini belirtiyor. Armstrong sözlerinin devamında şunları söylüyor:

Bundan uzun yıllar sonra kripto paralardaki düşüşlerin tadını çıkarmak için buradayım. Bu durumdan dolayı insanlar piyasadan çıkıyor. Herkesin dikkati dağılmışken bu ilerlememiz için bize verilmiş bir fırsat.

Borsa 8 milyar doların üzerinde bir değer kazandı

Coinbase son zamanlarda son derece yaygın teknik ve müşteri desteği problemleri yaşamaya devam etmesine rağmen değerini hızla arttırıyor. Nisan ayında, bu borsa kendi kendini idame ettiren bir şirket olduğunu göstererek 8 milyar doların üzerinde bir değer kazandı. Borsa, Earn.com’u 120 milyon dolar karşılığında satın aldı. Ayrıca Coinbase’in ABD’li düzenleyicilere bankacılık lisansı almak için gerekli başvuruları yaptığı  iddia ediliyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin