Ezira
Ezira

Paylaşım yaparken para kazanabileceğiniz sosyal medya ağı: Ezira

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Paylaşım yaparken para kazanabileceğiniz bir sosyal medya ağı ile birlikte pek çok yenilikçi hizmet sunan Ezira platformu, özgürlük, şeffaflık ve topluluk üçlüsü ekseninde muazzam bir çalışmaya imza atıyor. Platformun kurucusu Harrison Mclean, ekibiyle beraber bu merkezsiz yapı sayesinde yasaklamalara da tepki niteliğinde bir ürün ortaya koyuyor. Gelin, bu benzersiz platformu hep beraber inceleyelim.

Ezira nedir?

Ezira, herkesin bilgiyi ve değeri özgürce paylaşmasını sağlayan, merkezi olmayan özerk bir şirkettir. Kullanıcılarına herhangi bir şey gönderme, herhangi bir şey ticareti yapma ve herhangi bir şey yapma yeteneği sunar.

Tüm varlığın %10’u toplulukla paylaşılacak

Bitshares, EOS ve Steem tarafından da kullanılan yetkilendirilmiş dağıtık konsensus algoritmasını kullanan Ezira, yeni bir kamusal Blockchain üzerinde çalışacak ve kullanıcılar için amiral gemisi niteliğinde bir uygulamayı, çoklu tokenli dairesel ekonomi modeli ile sağlayacak.

Daha adil bir token dağılımına sahip olacak olan platform, varlığının yüzde onunu kripto para topluluğu ile paylaşacak.

Kripto para birimi ve sosyal medya bir arada

Ezira ağı, kullanıcılara bir kripto para birimi ve sosyal medya paketine erişim sunacak.

Ayrıca, IPFS (Gezegenlerarası Dosya Sistemi) dağıtık dosya depolama protokolü kullanılarak makaleler, ses, videolar, resimler, uygulamalar ve diğer dosyalar gibi herhangi bir sosyal medya içeriğini yayınlamak için bir platform sağlayacak.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

İçerik ödülleri

Kullanıcılar, her bir gönderinin aldığı oy sayısına ve görüntülenme sayısına göre içerik ödülleri alacak.

Günde bir kez, içerik ödülü ödemesi, içeriği yükseltilen ve görüntülenen hesapların ağırlıklarına göre dağıtılacak.

Ayrıca Blockchain node operatörleri, tümleşik IPFS node’larındaki dosyaları barındırmak için ödüllendirilecek ve içerik barındırıcılarına ödüller sağlayacak. Bu, ağ için merkezi olmayan bir dosya depolama tabanı sağlayacak. Node’lar ayrıca merkezi olmayan uygulamalarda kullanılmak üzere hesaplama kaynakları da sağlayacak.

Ezira Blockchain’in birden fazla tabanlı kripto parası olacak. EziraCoin, platformun temel para birimi olacak. Ezira blok süresi 3 saniye olacak ve blok başına 1 EziraCoin verecek. EziraCoin’i oylama ağırlığını taşıyacak olan EziraPower’a sokmaları durumunda kullanıcılar kazanç elde edecek.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

Platformun kripto para birimleri

Platformun sunduğu para birimleri ile yapılan ödemeler sıfır işlem ücretine sahip olacak ve 3 saniyelik blok süresinde onay alacak. Kullanıcılar, gizli bir adrese EziraCoin gönderir, bir ring imzası kullanarak ödeme gönderir ve ödeme tutarını gizlemek için ring gizli işlemleri kullanırlar. Bu gizlilik mekanizmaları Monero tarafından takip edilemeyen ödemeler sağlamak için kullanılmakta.

EZIRA varlığı, 10 milyona sabitlenmiş olacak ve Bitshares Blockchain’in bir anlık görüntüsünü kullanarak ICO katılımcılarına genesis bloğunda verilecek. Kullanıcılar, adreslerini EZIRA cüzdanına aktardıklarında Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Bitshares, Steem, Monero, Dash, Litecoin ve Zcash sahiplerine EZIRA’dan bir pay düşecek. Bu varlık ayrıca oylama ağırlığını da taşıyacak.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

Merkezsiz borsa

Ezira merkezsiz borsası, hesapların herhangi bir kripto parayı zincir üzerinden sipariş defteri ile ve merkezsiz ağ geçidi varlık sağlayıcıları ağı ile almasını ve satmasını sağlayacak. Kullanıcılar ticaret için kendi varlıklarını oluşturabilecek ve Ezira piyasası, kullanıcıların Ezira tabanlı kripto paraları için ürün ve hizmetler satın almalarını ve satmalarına olanak tanıyacak.

Kullanıcılar, teminatlarını, bağımsız doğrulama süreçlerini ve belirlenen kredi değerliliğini temel alarak, diğer kullanıcılara fonlarını ödünç vererek faiz elde etmek için eşler arası kredi kullanabilecek. Tüccarlar, merkezi olmayan borsada kaldıraçlı marj ticaretinde kullanılmak üzere borçlanabilecek ve eşten-eşe pazarındaki alımlar için kredi alabilecekler.

Bu merkezsiz borsa, smartcoinler sunacak. Smartcoin, blok üreticilerinden sürekli olarak veri feed’leri ile fiyatlandırılan bir varlıktır. EziraCoin teminatlarının verilmesini zorunlu kılarak, herhangi bir fiat para biriminde sabit bir fiyatla, sabit kalacak şekilde tasarlanmıştır. Bu teminat, EziraCoin’de her zaman yüz değerleri için kullanılabileceklerinden emin olmak için bu varlıkları desteklemektedir. Bu işlevsellik, Bitshares Blockchain tarafından uzun yıllardan beri başarılı bir şekilde sunuluyor ve USDT sahiplerinin istikrarlı bir seviyede değer elde etmeleri için uygun bir alternatif sunuyor.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

Ezira gönderileri

Ezira sosyal medya platformu, profil hesapları için isteğe bağlı doğrulama, kullanıcı adları ile takma adlı posta gönderme, kullanıcı tarafından oluşturulan çeşitli panolara anonim yayımlama ve profil sayfalarına tam kimlikli gönderi yayımlama olanağı sağlar. Kimlik hizmeti sağlayıcıları, doğrulanmış bir profilin tatmin edici kimlik belgeleri sağladığını kontrol etmek için doğrulama tokenleri sunabilir. Bu tokenler, eğer beyaz liste ve yasal gereklilikler için tercih ederse, geliştiriciler tarafından bir kontrol mekanizması olarak kullanılabilir.

Mesajlar, oylar, görüşler, paylaşımlar, yorumlar, yayın yaşı ve yayının en son yorumlanmasından sonraki zamana bağlı olarak çeşitli özelleştirilebilir formüller kullanılarak sıralanacak. Gönderiyi okuyabilmek için sadece belirli bağlı hesapların şifresini çözmesi için mesajlar gönderilebilir. Bilginin bir kısmı içeriğe erişim için prim ödemesi yapılarak şifrelenebilir.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

Platformun gelir modeli

Platform kullanıcıları, hesap avantajlarına erişmek için EziraCoin ile aylık üyelik satın alabilecek ve EziraCoin kullanarak platformdaki yayınlarını tanıtabilecekler. Platform, bu özelliklerden elde edilen gelirleri, merkezi olmayan borsadaki küçük alım satım ücretlerine, eşten eşe kredilere olan ilgisine, prim ödemesi sonrası ödemelere ve aracıların piyasa ödemelerini emanet etmek için kullandığı ücretlere ek olarak kazanacak. Ağ tarafından kazanılan gelir, EziraCoin’i merkezden dağıtılan paradan satın almak ve yakmak, fiyatını yükseltmek ve arzını azaltmak için kullanılır. Bu mekanizma ile EziraCoin ve EZIRA’nın tüm sahipleri platformdan elde edilen kardan pay kazanıyor.

Neden Ezira kullanmalısınız?
Neden bu platformu kullanmalısınız?

Ezira kurucusu ve CEO’su Harrison Mclean, platformla ilgili şunları söylüyor:

Ezira, özgürlük, şeffaflık ve toplumun temel ilkelerine dayanır. Sanatın kanıtlanmış teknolojisini kullanan Ezira, kullanıcılara şimdiye kadar tasarlanan kripto para birimi tabanlı kitle iletişimi için en kapsamlı, en zengin ve en zarif web, mobil ve masaüstü arayüzünü sunacak.

ICO detayları

Ezira, Bitshares kullanarak bir ICO sunuyor. Bitshares hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Erken yatırımcılar için teklif 1 Eylül 2018’de kapanıyor. Platformun geliştirilmesi ve EZIRA varlığının geniş bir kullanıcı tabanına dağıtılması için artırılan fonlar kullanılacak. Platform, Ezira Pioneer testnet sürümünün ardından daha büyük bir ana ICO’ya geçecek.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Ayrıca platformun tüm özelliklerini 5 sayfada tanıtan özet dokümana buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yatırımla ilgili tüm detayları içeren doküman ise burada.

Ezira

CrowdfundingHangout

Web Sitesi – TwitterTelegramDiscordReddit

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin