Metaverse küllerinden doğabilecek mi? İşte Eylül ayında takip etmeniz gereken 5 varlık…

Metaverse küllerinden doğabilecek mi? İşte Eylül ayında takip etmeniz gereken 5 varlık…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının sonunda kripto dünyanın Hype’ı Metaverse varlıklar olmuştu. Zaman zaman 2022 senesinde de yükseliş gösteren kripto para birimleri toplu halde bir kopuş sergileyemedi. Genelde bireysel ilerlemeler kaydeden projeler, yalnız girmek zorunda kaldı.

Şimdi ise en az 5 varlık Eylül ayında patlama yaşayabilir. Bu varlıklar Metaverse dünyasının yakından biliniyor. İşte Eylül ayında takip edilesi 5 Metaverse varlığı…

Apecoin

Metaverse alanında ilk varlığımız Apecoin. Günlük grafikte, Eylül ayında %50 değer kazanmayı bekliyor. Kripto para, kritik desteği 4,71 dolar civarında. 17 Temmuz’da bahsedilen seviyeyi test ettikten sonra, fiyat %45 artarak 7.33$’lık en yüksek seviyelerine geldi.

APE, birden fazla Doji mum çubuğunun oluşumuyla aynı seviyeye geri dönerek konsolidasyona işaret ediyor. RSI (14) göstergesi ise aşırı satım bölgesinde. Yenilenen bir satın alma baskısı, fiyatı ileriye doğru yeniden fiyatlayabilir.

Axie Infinity

AXS’yi birçoğumuz hatırlayacaktır. Hiç bitmeyecekmiş gibi bir yükselişle ardından baktırdı. Şimdi ise yeniden bir ralli hazırlığında gibi. Peki elimizde neler var?

Axie Infinity, bir önceki ayda neredeyse %20’yi geçti. Yeni ticaret seansına daha fazla agresifle başladı. Son beş gün boyunca, token %14’lük bir büyüme kaydetti. Fiyat 21 günlük üstel hareketli ortalamanın üzerine çıkarsa, mevcut yukarı yönlü momentumun devam edebilir.

Diğer bir senaryoda ise, fiyat 13$ civarında hazırlanan aylık desteğin altına düşerse, yükseliş argümanlarına meydan okunacaktır. Bu durumda, başka bir satış turu 10.0 doların altında başlayabilir.

SushiSwap

Metaverse olarak adını pek duymasakta aslında bu evrenin öncülerinde olmaya aday. Günlük grafikte, SushiSwap (SUSHI) tokeni 1,60 dolar civarında kısa vadeli bir direnç bölgesine sahip. 

“Üçlü Tepe” yapısı oluşturduğundan, düşüş eğilimi gösteren bir teknik oluşumu an mevcut. Fiyat, 1,02 doların en düşük seviyelerini test etmek için yaklaşık %36 düzeltme eğrisine girdi.

Grafiğe bakıldığında şu an dipleri zorluyor. Bu da varlığın artık bir dip yaparak yeniden 8 dolar yolcuğuluğuna gideceğini gösterebilir.

Aşırı satım RSI (14) göstergesi, pozitif sapma ile birleştiğinde yukarı yönlü momentumu gerektirmektedir. Şu anda 37’de seyrediyor.

Enjin Coin

Büyük ayı fırtınasında fazlasıyla düşüş yaşayan varlıklardan biri oldu. Şimdi ise yükselen kanal içinden çıkması işi kötü gibi gösteriyor. Ancak burada yüzde 35’ten fazla bir düzletme eğrisi oluştu. 

0,50 dolar fiyat seviyesi, ayılar için kısa vadeli bir fiyat bariyeri görevi gördü. Alıcılar bu seviyeyi değiştirebilirlerse, Yükselen Kanal’ın üst trend çizgisinin ilk yukarı yönlü hedefinin 0,85 $ olmasını bekliyoruz, bu dönüş seviyesi olacaktır.

Decentraland

Ağustos ayında beklentilerin uzağında kalan MANA, yüzde 20’nin üstünde değer kaybı yaşadı. Şimdi ise 1-1,10 dolar bölgesindeki güçlü dirence meydan okumak istiyor. Boğalar bu bölgeyi Haziran ayından bu yana geçemedi.

Fiyat şu anda 1 dolar bölgesinde bir hayli uzakta. Anlık olarak 0,77 dolardan alıcı buluyor. Yeniden bu bölgeyi deneyip geçerse uzun bir ralli serüveni başlayabilir. Ayrıca Metaverse varlığı 0,70 ve 0,77 bölgesi ana talep yeri. Eğer buradan kopuş olarak daha ağır düşüşlere yol açabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin