Enerji devi KEPCO, Ledger tarafından geliştirilen Blockchain tabanlı yenilenebilir enerji sertifikalarını test ediyor
Enerji devi KEPCO, Ledger tarafından geliştirilen Blockchain tabanlı yenilenebilir enerji sertifikalarını test ediyor

Extreme Tech Challenge 2018’in kazananı: Power Ledger

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Power Ledger ($ POWR), Richard Branson tarafından ev sahipliği yapılan dünyanın en büyük start up yarışması Extreme Tech Challenge 2018’in kazananı oldu.

Extreme Tech Challenge, Virgin’in kurucusu Richard Branson’ın Necker Adasında düzenlendi. Yarışma, “Büyük fikirleri olan, yüksek enerjili, akıllı ve zeki girişimcilere yardım etmek için kaynakları ve dünya çapında danışmanları bir araya getirme” amacıyla düzenlendi.

Branson, etkinliği, SOMPO Holdings CDO’su Koichi Narasaki ve Bitfury CEO’su Valery Vavilov ile birlikte yönetti.

Power Ledger, yatırımcılardan destek alacak

Etkinliğin bu yılki kazananı Power Ledger (POWR) seçildi. Kazananlar arasında, AI destekli düzenleme yazılımını kullanan bir akıllı aksiyon kamerası şirketi olan REVL ve ebeveynleri çocuklarına bakmaya teşvik eden bir sağlık platformu olan Owlet yer aldı.

Bu kazanım POWR için yatırımcılarla ve sektördeki potansiyel yatırımcılarla daha fazla ortaklık imkanı sunacak. POWR, enerji sektörü için çözümler geliştirmeye çalışıyor.

$ POWR şu anda CMC’de 86.2 milyon dolarlık toplam piyasa değeri ile 86. sırada yer almaktadır. Proje, bu adımdan sonra günde % 5,89 arttı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin