EVO
EVO

EVO: Kişisel gelişimin Blockchain’de vücut bulmuş hali

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kapsamlı bir kişisel gelişim için insan becerilerini değerlendiren ve iyileştiren Blockchain destekli bir platform olan EVO, 15 Haziran’da satış sürecini başlatıyor. Bu fırsatı kaçırmayın!

Bilginiz, becerileriniz ve deneyimleriniz, dünyadaki en değerli varlığınız. Dünya çok hızlı değişiyor. Modern zaman, çok hızlı adaptasyon gerektiriyor. Bununla birlikte, geleneksel eğitim ve yeterlilik formasyonu yaklaşımı böyle bir hız sağlamıyor. Bir insan yeni bir dönemle nasıl rekabet edebilir?

Çok yıllı döngülere sahip eğitim sistemi, teknolojilerin ortaya çıktığı ve bir yıldan daha kısa bir süre içinde kullanılmadığı zamanların ihtiyaçlarını karşılamıyor. Yanıt hızındaki sorun, hükümet dışı sektör tarafından düzeltilebilir, ancak elde edilen becerileri değerlendirmek için genel olarak uygulanabilir standartların ve uygun araçların sıkıntısı var.

Tüm bu problemlere çözüm EVO ile mümkün oluyor

Yeni bir yaklaşımda, teknoloji insanlara yardım etmeli ve onlara karşı olmalı. Yeni bir bilgi ve evrim seviyesine girmek, sadece gerekli ağ etkisini sağlayacak olan öğrenme ve beceri değerlendirme alanlarındaki kapsamlı bir çözümle mümkün. Kolay bilgi çağına geçiş, serbest ve yüksek kaliteli edinme ve bilginin uygulanması, bizim elimizde ve EVO bunu gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor.

EVO, kapsamlı bir kişisel gelişim için insan becerilerini değerlendiren ve iyileştiren Blockchain destekli bir platform.

İki yön sürekli olarak geliştiriliyor:

EVO.Pro

Mesleki yetenekleri ve kişisel ve iş niteliklerini değerlendirmek ve geliştirmek için eğitim ve işe alım platformunun yaratılması için ortaya çıkmış bir proje (Piyasaya sürülme aşamasında).

EVO.Live

Boş zaman, spor, yaratıcılık, kişisel gelişim gibi diğer yaşam alanlarında insani gelişme üzerine bir proje (2019’da piyasaya sürülecek).

EVO’nun ana fikri, hayatımızın çeşitli alanlarında farklı hizmetler sunan şirketleri bir araya getirmek: Kültür, spor, kariyer ve eğitim, seyahat, boş zaman ve yaratıcılık ve bireye tek bir platformun yardımıyla evrimleme fırsatı verir. Kullanıcı, değişip geliştirmeye, becerilerini yükseltmeye ve ödül kazanmaya teşvik eden oyunlaştırılmış bir uygulama alır. Artık herkes başarısından para kazanabilir ve başarıların karşılığını alabilir!

EVO platformunun yardımı ile belirli zihinsel ve fiziksel varlıkları geliştirmek için çaba harcadıktan sonra, yeteneklerinizi ve becerilerinizi herkese anında kanıtlayabileceksiniz ve bu doğrulanmış veriler profesyonel ve kişisel alanlarda hedeflerinize ulaşmak için önemli bir araç haline gelecek.

Öncelikli olarak, proje eğitim ve kariyer segmentinde çözüm uygular. Proje, katılımcıların eğitim, belgelendirme, işe alım ve iş arama süreçlerinde karşılaştıkları önemli sorunların çoğuna tek bir platformda çözümler getiriyor.

Kullanıcı için EVO.PRO şunları sağlar:

  • Kişinin becerilerini tarafsız bir şekilde değerlendirmesi ve genel portre alma imkanı
  • Eğitim ve gelişim için en iyi alanları ve ortakları seçme imkanı
  • Eğitim ve gelişim için en iyi alanları ve ortakları seçme imkanı
  • Kişisel veri manipülasyonuna ve kötüye kullanıma karşı koruma
  • Kişinin profesyonel portresini paylaşma imkanı
  • Rüyalarınızın işinde en avantajlı koşullarda iş teklifi alma imkanı
  • Profesyonel olarak değerinizi anlamak
  • İşverenin vasıfsız çalışanlar tarafından beceri doğrulama sorununa eğilmek
  • Oyun tabanlı motivasyon ve geliştirme uygulaması

Çalışanlar için EVO.PRO şunları sağlar:

  • Kalifiye personel ararken önemli para, zaman ve personel tasarrufu
  • Yeterli kalifiye personelin işe alınmasının sonuçlarından korunma ve yüksek ücretlendirilmiş çok vasıflı personelin işe alınması sorununu ele alma
  • Çalışanların yeteneklerinin bağımsız tarafsız değerlendirilmesi
  • Özgeçmişlerde tecrübe tanımı yerine değerlendirme hızı ve kalitesi, değerlendirmede gerçek beceri göstergelerinin uygulanması
  • Çalışanların becerilerini garantili sonuçlarla yükseltmek için spot modüler eğitim fırsatları (çalışanların eğitimi için akıllı sözleşmeler)
  • Blockchain teknolojisi sayesinde çalışanlarını işe alırken tarafsız verileri kullanma imkanı

Partnerler için EVO.PRO

  • Genişletilmiş müşteri kapsamı
  • Kullanıcıların/müşterilerin becerilerinin uzaktan değerlendirilmesi için araçlar
  • Piyasa taleplerine hızlı yanıt ve yeni programların oluşturulması
  • Verimli eğitim ve değerlendirme yöntemleri oluşturmak için sertifika programlarının ve uzmanlık bilgilerinin bir alanda uygulanması
  • Uzman bilgisi temelinde yeni değerlendirme ve belgelendirme ölçekleri ve yöntemleri oluşturulması
  • Profesyonel ve kişisel iş ve psikolojik becerilerin derslerinde ve müfredatında tarafsız uzman yaklaşımının yaygınlaştırılması

Uzman topluluğu için EVO.PRO

  • Mevcut sertifika uygulama alanlarına yeni beceri ve bilgi için değerlendirme kriterlerini sunma problemini çözme
  • Uzman grupların oluşturulması, liderlik altında değerlendirme ve eğitim sistemlerinin geliştirilmesi ve en önemlisi, bu sistemlerin daha ileri düzeyde uygulanması herhangi bir profesyonel alanda mümkün olacaktır.
  • Oluşturulan sistem üzerinden sertifikasyon yöntemlerinin derhal dağıtılması
  • Platform ile birlikte değerlendirme sistemini oluşturan bir uzman veya topluluk, kullanıcılar ve şirketler bu sistemde test hizmetleri için ödeme yaptığında, telif haklarını platform gelirinden kazanır.

Blockchain geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor

Blockchain teknolojisi geleceğin kurumsal işlemleri için pek çok kişi tarafından temel bir yapı taşı olarak değerlendiriliyor. Çünkü güven, güvenlik ve şeffaflık ihtiyacı iş uygulamalarında hakim olmaya devam ediyor. Blockchain teknolojisi, bir anti-hacking konsensüs modeli sağlar, işlemleri kontrol etmek ve şifrelemek için merkezi olmayan bir ağ kullanır.

Kullanıcı verilerini tek bir merkezi olmayan kayıtta saklama kararı, profesyonel ve kişisel alanlarda uygulanabilecek çok amaçlı bir CV oluşturmanızı sağlar. Aslında, sistemi tek tip ve genel olarak uygulanabilir kılan Blockchain’de verilerin depolanmasıdır. Platformun kritik verilerin depolanması için teknik ve yasal konularda sorumlu yaklaşımı Blockchain’in avantajları ile birleştirilmiş. Her kaydın özeti, genel Blockchain’de saklanır, bu da sonuçların platform tarafından güvenilir şekilde doğrulanmasını ve bu verileri işlemek için neredeyse imkansız hale getirilmesini mümkün kılar.

Başarılar sistemi ve kişinin kendi kişisel portresinin geliştirilmesinden kaynaklanan maddi olmayan motivasyonun etkisine ek olarak, bu sadece İK alanında değil, bir sonraki aşama olan EVO’nun başlatılmasında da ileri fikirlerin uygulanmasına izin verecek.

Proje tokeni ile pek çok yenilikten faydalanılabilecek

Proje tokeni (ETALON), utility rolünde. Token, platform ortakları için bir iç para birimi, indirim aracı ve evrensel bir sadakat noktasıdır. Tokenler, akıllı sözleşmelerin mekanizması sayesinde korunan, indirim ve sadakat programları sistemi sayesinde önemli ölçüde daha kârlı hale gelen iç yerleşimler için kullanılmaktadır. Akıllı sözleşmeler, tarafların yükümlülüklerini esas olarak daha yüksek bir düzeyde yerine getirmesini sağlayacaktır.

Şu anda proje 15 Haziran’da başlayacak satış sürecinden önce piyasaya sürülecek olan MVP’yi geliştiriyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

EVO

Web SitesiTelegramFacebookLinkedinMediumTwitterBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin