VeChain (VET) Çin Hükumeti tarafından destekleniyor
VeChain (VET) Çin Hükumeti tarafından destekleniyor

Evini sadece VeChain (VET) karşılığında satışa çıkaran adamla tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rotterdam’da yaşayan Dian Van Heijningen, 106 metrekarelik lüks evini satışa çıkardı. Ama avro veya Bitcoin elde etmek için değil sadece, VeChain (VET) alabilmek için… Bitcoin ile satışa sunulan çok sayıda ev var olmasına rağmen, şimdiye kadar gayrimenkuller söz konusu olduğunda çok fazla sayıda kripto para aynı teklifleri görmedi.

https://twitter.com/GoConnectar/status/1031607575496798208

VeChain (VET) Çin hükumeti tarafından destekleniyor

Heijningen, cari fiyatlarla yaklaşık 470.853 USD olan evini, 31.516.332.03 VET’lik bir başlangıç ​​fiyatına satışa çıkardı. Neden VET’i seçtiği sorulduğunda, Hollandalı ev sahibi, projenin geleceğine dair güven duyduğunu şu sözlerle anlattı:

VeChain’in arkasındaki geliştiriciler, şirketlerin ve hükümetlerin tahrif edilemeyecek bilgileri kaydedebilecekleri bir platform geliştirdiler. VeChain, araba endüstrisinden içecek ticaretine kadar birçok sektöre çözüm üretmek için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Asıl güven verici sebep Çin hükumeti VeChain’e güveniyor. Ayrıca işbirliği içinde, bir aşılamanın gerçek olup olmadığını kontrol etmek için bir kimlik doğrulama sistemi geliştirdi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin