Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!
Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!

Everest Dağı’nın tepesine 50 bin dolarlık kripto para gömüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma günü yapılan açıklamaya göre, teşvik edici bir tanıtım kampanyası aracılığıyla kripto meraklılar, Everest Dağı’nın zirvesine 50 bin dolar değerinde bir kripto para cüzdanı gömdüler. Fakat bildirildiğine göre tırmanış sırasında dağcılara yardımcı olmakla görevli bir Nepal yerlisi hayatını kaybetti.

Everest Dağı’nın zirvesinde 50 bin dolarlık ASKT tokenleri var

İlk para arzı (ICO) yoluyla para toplamayı planlayan Ukrayna menşeili sosyal ağ ASKfm sponsorluğunda 4 kişi Everest Dağı’na tırmandı. Bu kişiler Everest Dağı’nın zirvesine 50 bin dolar değerinde ASKT tokenlerini gömmek için dağa tırmandı. Bu süreçte gruba eşlik eden Nepal yerlilerinden biri hayatını kaybetti. Şirketin şimdiye kadar Everest’teki karda gömülü olduğu belirtilen kripto para biriminin değeri “ön satış ve ICO lansmanından sonra değerinin tahmini” esasına dayanıyor.

ASKT tokenlerini Everest Dağı’nın zirvesinde yer alan kar yığınının içine gömüp Nepal’den Ukrayna’ya dönen dört dağcıdan biri olan Taras Pozdnii, kendilerine zirveye kadar eşlik ettikten sonra Şerpa’nın izini kaybettiklerini ve onun nasıl öldüğünü bilmediklerini söyledi. Şirket, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video aracılığıyla kripto meraklılarını Everest Dağı’na tırmanmaya ve eğer yeterince cesurlarsa dijital tokenleri aramaya davet ediyor. Söz konusu videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin