eToro halka açılıyor: CEO Yoni Assia, hareketin arkasındaki temel ayrıntıları açıkladı
eToro halka açılıyor: CEO Yoni Assia, hareketin arkasındaki temel ayrıntıları açıkladı

eToro halka açılıyor: CEO Yoni Assia, hareketin arkasındaki temel ayrıntıları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şirketin CEO’suna göre, bir dizi faktör, şu anın eToro’nun halka açılması için faydalı bir zaman olduğunu gösteriyor.

Etkili büyüme

2020 boyunca, Assia’nın açıkladığı gibi, eToro önemli ölçüde büyüdü:

“Yıllık gelirlerimizin % 147’sinden fazlasını büyüttük. Bu yıl, “sosyal medya ve yatırım platformlarının kesişimi etrafında insanlık tarihinde gördüğümüz en büyük tartışma” ile birlikte ana akım ve kripto boğa piyasalarına tüm hızımızla girdik. Mükemmel bir fırtına oldu.

Küresel piyasalara katılmak isteyen insanlardan dünyanın dört bir yanından büyük bir ilgi görüyoruz. Bu, küresel piyasaları herkesin ticaret yapması ve yatırım yapması için açmaya başladığımız 2017’deki ilk vizyonumuzdu. Bize şeffaf bir yol sunuyor. “

Bitcoin (BTC) ve kripto piyasasının geri kalanı, Mart 2020’de yükselen COVID-19 endişeleriyle aynı zamanda önemli bir fiyat düşüşünden hızlı bir şekilde kurtulduktan sonra 2020’de göze çarpan bir yıl geçirdi. Ana akım piyasalar da 2020’de yükseldi, ancak Bitcoin yılın sonlarında hız kazandı ve Aralık ayında 2017 rekorunu kırarak önemli ölçüde yükselmeye devam etti. Şimdiye kadar, 2021, ana akım ve kripto boğa piyasalarının devamına tanık oldu.

Halka açılma

16 Mart’ta eToro, özel amaçlı bir satın alma şirketi veya SPAC aracılığıyla faaliyetlerini Nasdaq’ta halka açmayı planladığını duyurdu. Esasen, bu, özel bir şirketin belirli, halihazırda halka açık bir şirketle (bir SPAC şirketi) birleşerek, ilk halka arzdan daha az doğrudan bir şekilde halka açıldığı bir tür bir birleşmedir.

Assia, “İşletmeniz beklentilerinizden daha hızlı büyüdüğünde, daha büyük bir şirket olarak büyümenin bir sonraki aşamasına tam olarak hazır olduğunuzdan emin olmak her zaman yapılacak en doğru şey halka açılmak. Bir sonraki büyüme adımı için çok heyecanlıyız.” diyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin