Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?
Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?

eToro analistine göre, Bitcoin 2019’da büyük bir ralli görecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eToro analisti Simon Peters’a göre Bitcoin (BTC), 2019’da büyük bir ralli için hazırlanıyor.

Simon Peters: “Yıldızlar bir Bitcoin boğa koşusu için hizalanıyor.”

The Independent ile yeni bir röportajda Peters, BTC’nin son golden cross’unun Bitcoin’in zaten bir dibe vurduğunu ve ayı piyasasının sona erdiğini belirten önemli bir sinyal olduğunu söyledi. Simon Peters konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Yıldızlar bir Bitcoin boğa koşusu için hizalanıyor. Bitcoin fiyatı için kısa vadeli hareketli ortalama, nihayetinde golden cross olarak adlandırılan uzun vadeli ortalamanın üzerine çıktı. Bu nedenle yatırımcılar Bitcoin fiyatının yeni bir aşamasına yaklaşabileceğimize inanmaya başladı.

Analist, Bitcoin’in bu yıl 14 bin doları geçeceğine inanıyor

Peters’e göre, 6.000 dolar, Bitcoin’in geçeceği bir sonraki önemli hat. Analist, Bitcoin bariyeri kırarsa, Bitcoin’in bu yıl 14 bin doları geçeceğine inanıyor. CoinDesk’ten Omkar Godbole ise kısa vadede, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde daha fazla zarar ve risk altında olduğunu, bu nedenle fiyatın 5.000 dolara düşebileceğini belirtti.

Teknik analistler, Ethereum, XRP ve Litecoin’de karışık sinyallerle Bitcoin’in bir sonraki hareketini izliyorlar. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 3 oranında düşüşle 5.282 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 93,3 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin