eToro analisti, Bitcoin fiyatını 14.000 doların üstüne çıkaracak şeyi açıkladı
eToro analisti, Bitcoin fiyatını 14.000 doların üstüne çıkaracak şeyi açıkladı

eToro analisti, Bitcoin fiyatını 14.000 doların üstüne çıkaracak şeyi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni koronavirüs karantinaları sebebiyle devam eden korku yatırımcıları sarsarken, küresel piyasalar hafta ortasında geriledi. Buna karşılık Bitcoin 13.000 dolara düşmeden önce 14.000 dolara doğru etkileyici bir yükseliş yaptı. Geçen haftanın sonuna doğru 14.000 dolar seviyesini ihlal eden bir başka yükseliş gördük.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren eToro analisti Simon Peters, son yazısını paylaştı. Yazının çevirisini ilerleyen satırlarda görebilirsiniz.

Analistlerin övgüleri biterken Bitcoin yükseliyor: Simon Peters’ın yazısı

Geçen hafta Bitcoin’in 13.000 dolar seviyesinde yükselmeye devam ettiğini, hatta tekrar düşüşten önce 14.000 dolara dokunduğuna şahit olduk. Hareketteki bu dalgalanmalara ve hızlı yükselişin ardından yaşanan hızlı düşüşe rağmen, şu anda bulunduğumuz yerden memnunum. Satoshi Nakamoto’nun dünyanın ilk kripto varlığıyla ilgili teknik incelemesini yayınlamasından bu yana 12 yıl geçti ve bu, para kavramı hakkında düşünme şeklimizde muazzam bir değişikliğe yol açtı. Şimdi arkasında bir topluluk ve önünde bol miktarda büyüme bulunan devasa bir sektörden söz ediyoruz.

Buradan 13.000 dolar seviyesinin yeni bir üs olarak hareket ettiğini görmek isterim. Buradan yeniden, lanse edilen 14.000 dolarlık direnç seviyesinin ötesine geçebiliriz.

“Sadece arkanıza yaslanın ve akışına bırakın.”

Bu yaklaşımı nasıl yaptığımıza gelince… Bence arkamıza yaslanmalı ve bunun doğal bir şekilde olmasına izin vermeliyiz. Şu anda olumlu bir yerdeyiz. ABD hükümetinin onayladığı mali teşvik paketi gibi olumlu bir haber gelişimi, fiyatı 14.500 – 15.000 dolar seviyesine doğru itebilir. Ve mali teşviklerin reel ekonomiye geri dönmesi genellikle biraz zaman alırken, paket nihayet onaylandığında daha anlık bir tepki bekliyorum.

Görünüşe göre, daha fazla netlik görmeden önce yarın ABD sandık başına gidene kadar beklememiz gerekecek. En azından teşvikin hem Trump hem de Biden’ın gündeminde yüksek bir öncelik olmaya devam ettiğini biliyoruz.

“Seçimler Bitcoin için oyunu değiştirebilir”

Peki genel olarak kripto varlıkların kullanımı ve çoğalması ne olacak? Kripto, Cumhuriyetçilerin veya Demokratların sorumlu olmasından fayda sağlar mı? Bu o kadar siyah ve beyaz bir durum değil. Her iki tarafta da kripto yanlısı ve karşıtı politikacılar var. Her şey, seçilen belirli temsilcilere ve hangi yollardan gideceklerine bağlı.

Bildiğimiz şey, ABD seçiminin açıkça bir oyun değiştirici olacağıdır.

Peki sizce Bitcoin fiyatı 14.000 doları geçebilecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin