featured

ETHW 2 haftada kayıp yaşarken, PoW Network artışıyla göz dolduruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para biriminin piyasaya sürülmesinden bu yana Ethereumpow (ETHW), spot piyasa fiyatlarının son yedi gün içinde %12’ye yakın düştüğünü gördü. 

Son iki hafta boyunca ETHW’nin USD karşısında değer kaybı ciddi boyutlara ulaştı. Paylaşılan kaynaklara göre ETHW %35 değer kaybetti. Ancak buna rağmen, ağın token ekonomisi ve merkezi olmayan finans (defi) ekosistemi büyüme yaşadı.

ETHW kayıp yaşarken, ekosistem üzerindeki kazancı sürdü

Ethereumpow (ETHW) piyasaları son zamanlarda bu kadar sıcak olmamıştı. Kripto varlığının değeri ana ağ yayınlanmadan önce kaydedildiğinden, ETHW iki ay önce 3 Eylül 2022’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %88 düştü.

Yaşanan büyük düşüş sonrasında ise geri çekilmeler devam etti. Dolar paritesinde, yaklaşık %35 değer kaybetti. 18 Ekim 2022 Salı günü, kripto varlığı son 24 saat içinde birim başına 6,94 ile 7,34 dolar arasında el değiştiriyor.

Diğer yandan 70 terahash’a yakın (TH/s) hash gücü yakaladıktan sonra, ETHW’nin dünya çapındaki toplam hash gücü 37.66 TH/s’ye düştü. Ağın yerel kripto varlığı ETHW son zamanlarda piyasa açısından kötü performans gösterirken, ETHW’nin toplam kilitli değeri (TVL) tam anlamıyla fırladı.

Defillama.com’dan gelen istatistikler, 24 Eylül’de TVL’nin 283.153 dolar olduğunu gösteren kayıtların ardından ETHW’nin TVL’sinin 3.69 milyon dolar civarında olduğunu gösteriyor. Bu, 24 Eylül’den bu yana veya son 24 gün içinde, ETHW’nin DeFi olarak TVL’sinin 1.209% değerinde değer kazandığı anlamına geliyor.

Defillama istatistikleri, ağa adanmış yaklaşık 13 farklı ETHW DeFi protokolü olduğunu gösteriyor. Uniswap ile karıştırılmaması gereken merkezi olmayan borsa (dex) Uniwswap, mevcut 3,69 milyon doların %52,13’üyle bugün ETHW’deki en büyük DeFi protokolüdür.

ETHW tanımlamasıyla ilgili ikinci en büyük protokol olan Lfgswap’ın kilitli değeri yaklaşık 1.404.733 dolar. Bu, Uniwswap ve Lfgswap’ın TVL açısından ETHW’nin defi ekosisteminin çoğuna hakim olduğu anlamını taşıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin