featured

ETHPad: Alternatifi olan yeni bir ekosistem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain teknolojileri her geçen gün dönüşerek yeni bir ilerlemeye ev sahipliği yapıyor. ETHPad platformu, blockchain lansmanları arasında geçiş yapabilme imkanı sunan bir kontrol paneli olarak blockchain teknolojisine yeni bir soluk kazandırıyor. Blockchain teknolojisi içerisinde ilk kez enflasyonist bir proje olarak duyurulan ETHPad, temel olarak bir merkeziyetsiz IDO platformudur. Tıpkı BSCPad gibi BlueZila tarafından geliştirilen proje, EIP-1559 güncellemesi çevresinde modelleniyor.

ETHPad projesinin bir benzeri olan BSCPad, Binance ekosistemi üzerine inşa edilmişti. ETHPad platformu ise Ethereum altyapısı üzerinden kullanıcılarına oldukça gelişmiş ve kolay kullanılabilir bir başlatma paneli vadediyor. BSCPad, vadettiği olanaklarla kısa süre içerisinde dünyanın en iyi launchpad platformlarından biri haline dönüşmüştü. ETHPad ise temel olarak deflasyonist bir proje olarak dikkat çekiyor. ETHPad platformunun alternatifi olan Bhero.com, halka açık token arzı işlemlerinde FMA uyumlu yasal başlatma paneli olarak girişimcileri destekliyor.

Ethereum tabanlı halka arz platformu: ETHPad

ETHPad, Ethereum tabanlı olup EIP-1559 güncellemesiyle modellenen bir kripto halka arz platformudur. Platform, deflasyonist bir modeli benimsediğinden kendine özgü bazı kurallara sahip. Platform üzerinden yapılacak token satışları %10 oranında bir ücrete tabii. Bu %10’luk dilimin %2,5’luk kısmı ise tamamen yakılıyor.

%7,5’lik bölüm ise ETH stake yapan yatırımcılara paylaştırılıyor. Bununla birlikte platform, %25 oranında stake yapan kullanıcılara cazip teklifler sunuyor. Yatırımcı, %25’lik yakma ücreti yükümlülüğüne tabii olarak 21 gün boyunca sahip olduğu kripto değerini stake yaparsa, kilitlediği token’ları geri alabiliyor.

ETHPad projesi, güncellemeler ve yenilemelerle birlikte interaktif gelişmeyi sürdüren bir platformdur. Bu doğrultuda ETHPad topluluğu, deflasyonist çizgiden uzaklaşamadan yeni modeller ve projelerle platformun gelişeceğini açıkladı. Tüm bunlara ek olarak platformun EIP-1559 güncellemesi ile maliyet açısından da kullanıcılar önemli bir avantaj kazanacak. EIP-1559 sayesinde yatırımcılar çok daha düşük maliyetlerle değişim ve transfer işlemleri gerçekleştirebiliyor.

ETHPad platformu ve BHero projesinin vadettikleri

ETHPad platformu, her şeyden önce EIP-1559 güncellemesinin sunduğu avantajlarla ön plana çıkıyor. Ağ tıkanıklığının son derece düşük olduğu bu güncelleme, maliyetlerin de önemli düzeyde düşmesine olanak sağlamaktadır. Bununla birlikte ETHPad benzeri bir proje olan ve blockchain teknolojisine yeni bir soluk kazandıran BHero platformu da sunduğu yeniliklerle yatırımcılara birçok avantaj vadetmektedir.

Oldukça güçlü, iddialı ve dinamik bir topluluk olan Bhero, FMA uyumludur. Platform, temel olarak bir yasal başlatma panelidir. Dolayısıyla halka arz gibi durumlarda token’ların düşük maliyetlerle yatırımcılar ile buluşmasını sağlar. Kripto para borsalarında olanın aksine BHero, herhangi bir dalgalanma olmadan işlem yapabilme imkanı sunar.

Ekosisteme özgü olan BHAT token’ı, platform içerisinde işlem yapabilme imkanı sunmaktadır. BHAT token’ını stake yapan kullanıcılar platform üzerinde sunulan çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor. Ayrıca BHero projesi, NFT geliştiriciler ve NFT yatırımcıları için de bir dizi avantaj vadediyor. Bu avantajların başında platformun sunmuş olduğu danışmanlık ve tavsiye desteği yer alıyor.

Bhero, token halka arzında ve NFT üretiminde yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi adına güçlü bir altyapıya da sahiptir. Tamamen yasal olarak FMA uyumlu biçimde hizmet sunan BHero, kripto teknolojilerinden farkındalık yaratmaya odaklanıyor. Aynı zamanda platform, yeni projeler için kuluçka olanakları da sağlıyor.

BHero’nun vadettiği bir diğer avantaj ise ekonomik kurulum ve yürütme yapabilme imkanı sunmasıdır. Böylelikle girişimciler DeFi projelerini hayata geçirerek BHero ağı tarafından sunulan olanaklardan faydalanabiliyor. Elrond ekosistemi içerisinde hizmet sağlayan BHero projesinde işlem yapabilmek için kullanıcıların; Elrond, Maiar ve Ledger dijital cüzdanlarından birine sahip olmalıdır.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin