Ether’in kısa pozisyonları hızla yükseliyor
Ether’in kısa pozisyonları hızla yükseliyor

Ether’in kısa pozisyonları rekor seviyelere ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki en büyük ikinci kripto para birimi olan Ether’in kısa pozisyonları 60 milyon dolar ile rekor seviyelere ulaştı.

Ether’in kısa pozisyonları hızla yükseliyor

Trader’lar, rekor bir hızla en büyük ikinci kripto para birimi olan Ether’e karşı bahis yapıyorlar. Bitfinex Borsası’ndan elde edilen veriler, şu anda Ether’de değeri yaklaşık 60 milyon dolar olan 300 binden fazla kısa pozisyon açıldığını gösteriyor.

Ethereum Blockchain’inde gerçekleşen işlemleri finanse etmek için kullanılan popüler kripto para birimi, geçtiğimiz 12 ayın büyük bir bölümünde baskı altındaydı. 13 Ocak’ta 1.400 dolar olan Ether’in değeri, ardından yaklaşık yüzde 90 oranında azaldı. Yazım sırasında Ether, %2 oranında artışla 200 dolardan işlem görüyor. Ethereum’a yönelik en büyük gelişmelerden biri, dünyanın en büyük vadeli işlem borsalarından biri olan CBOE’nin yakında bir Ether vadelisini piyasaya sürecek olması.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin