featured

Ether’in ilk çıktığı günden bu yana dağıtılan sözleşme rakamı ortaya çıktı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto araştırmacıları, bazı ilgin. bulguları ortaya çıkardı. Bu bulgular Ether ile ilgili bazı ipuçlarını ortaya koydu. Araştırma sayesinde Ethereum akıllı sözleşme ekosistemine derin bir dalış yapıyorlar.

Electric Capital mühendisi ‘Emre’ye göre, başladığından beri Ethereum’da 44 milyondan fazla akıllı sözleşme dağıtıldı.

Dikkat çekici bir şekilde, 15 milyon kadar canlı sözleşmenin yaklaşık %70’inin 15 şablondan birinin kopyası olduğunu ekledi.

Ether sözleşmelerini bozmak

Tüm sözleşmelerin %50’sinden fazlasının veya 22 milyonunun, gaz tasarrufu için bir çaba olduğuna inandığı şekilde imha edildiğini açıkladı. Ayrıca, canlı olanların %10’u fee tokeni sözleşmeleridir. Açıklamada şunlara yer verildi:

“Devlet şişkinliğini caydırmak için, EVM bir kullanıcıya bir sözleşmeyi bozduğu için gazı iade ediyor. Bunun, kullanıcıların gaz fiyatları düşükken boş sözleşmeler dağıtmasına ve hızlı bir geri ödeme için yüksek olduğunda bunları imha etmesine neden oluyor.”

Tüm canlı sözleşmelerin yarısı veya yaklaşık 12 milyonu, kullanıcılar için bir posta kutusu gibi davranan borsalar tarafından dağıtılan ileticilerdir. Kullanıcılara, gönderilen ERC-20 tokenleri toplamalarına izin veren borsalar tarafından saklanan bir adres verirler.

OpenSea tarafından NFT’leri satmak için dağıtılan yaklaşık bir milyon akıllı sözleşme olduğunu açıkladı. Yaklaşık 150.000 sözleşme, artık kullanılmayan eski Ethereum ad hizmeti etki alanı kayıt mekanizmasının bir parçası olan ENS tapuları.

Etherscan’a göre, Ether günlük doğrulanmış sözleşmeler 3 Ağustos’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 602’ye ulaştı. Grafik, ağın bu yıl ikiye katlanan akıllı sözleşme dağıtımı açısından nasıl büyüdüğünü gösteriyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin