Ethereum'un yarısından fazlası 12 aydan beri hareket etmedi - fiyat için olumlu mu?
Ethereum'un yarısından fazlası 12 aydan beri hareket etmedi - fiyat için olumlu mu?

Ethereum’un yarısından fazlası 12 aydan beri hareket etmedi  – fiyat için olumlu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun zamandır hareket etmeyen Ethereum’lar birikime işaret ediyor. Etereum birikimi 2020’de artıyor. Ancak stake etme işleminin başlamasıyla işler yakında değişebilir.

Ethereum’un dolaşımdaki arzının yarısından fazlası bir yıldan fazla bir süredir hareket etmedi ve son 12 ayda Ethereum’un (ETH) yalnızca %39,6’sı el değiştirdi.

Zincir içi faaliyetin en büyük bölümü

Glassnode’un zincir içi işlemlerin hızının kronolojik bir dökümünü sunan “hodlwaves”e göre, Ethereum’un yaklaşık %28’i son 12 ila 24 ay arasında hareket etti. Bu hareket zincir içi faaliyetin en büyük bölümünü oluşturuyor.

Veriler, birçok balinanın 2019’u projenin ETH 2.0 revizyonundan önce Ethereum biriktirerek geçirdiğini gösteriyor. Bunun için ETH 2.0’ın önümüzdeki aylarda başlaması ve kullanıcıların Ethereum’larına ilk kez stake için izin vermesi bekleniyor.

Tokenların yaklaşık %20’si Ekim 2017’den bu yana hareket etmedi ve analistler, bu kripto paraların bir yüzdesinin 2.0 aşamasıyla birlikte stake etmeye geçip geçmediğini görmek için beklemedeler.

Yaklaşan lansman

Aşama 0’ın yaklaşan lansmanı, son 24 saat içinde taşınan Ethereum’un Ocak ve Şubat aylarında %0,5’in altından ortalama %1’in üzerine çıkmasıyla, zincir içi transferlerin kısa vadeli hızlarında yakın zamanda bir artışa yol açmış gibi görünüyor.

Haftalık hız da yılın başında %1,5’ten hem Temmuz hem de Eylül’de % 5’e yükselirken, aylık ve üç aylık transferler benzer şekilde Haziran’dan bu yana istikrarlı bir şekilde arttı.

Buna karşılık, Bitcoin’in kısa vadeli zincir içi hızı, 2020’nin başındaki yarılanma öncesindeki hype ve ‘Kara Perşembe’ çöküşünden bu yana büyük ölçüde azaldı ve haftalık transferler Şubat’taki arzın yaklaşık %6’sından Eylül ayına %3,5 ile %4 arasına düştü.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin