24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı
24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı

Ethereum’un rakibi Solana, yeniden ATH yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının 3. çeyreğini yükselişle geçiren Solana, yeniden harekete geçti. Ethereum’a büyük bir rakip olarak gösterilen SOL, ciddi yükselişe imza atarak kurumsal yatırımcılarında dikkatini çekiyor. Bugün ise yeni bir ATH yaparak, 200 doların üzerinde işlem görüyor.

Eylül ayında düzeltme yaşayan SOL, yeni bir zirve fiyatına ulaştı, Yaz dönemi boyunca konuşulan kripto para birimi, son çeyrekte de çok ses getirecek gibi. 

Üçüncü çeyrekte hızlı şekilde ilerleyen Solana, 7 kat değer kazandı. 3 aylık grafikte yüzde 690’dan fazla büyüme yaşadı. Eylül ayında 200 doları geçtikten sonra düzeltmeye giren SOL, 1 aylık dönemde akümüle oldu. Bu süreçten sonra ise yeniden 200 doların kapısını araladı.
footballofficialscamp.com
Uzmanlara göre Ethereum para birimine rakip olacak varlık Solana. Altyapısı ve NFT platformuyla kendini diğer varlıklardan ayırabiliyor.

SOL, tüm zamanlar zirvesini yeniledi

Kripto para birimi, son 7 gün içinde yüzde 35’in üzerinde sıçrama yaptı. 150-160 dolar ile haftalık grafikte dibi gören SOL, daha sonrasında ise 200 dolara rahatlıkla çıkabildi. Bugün ise CoinGecko verilerine göre 219 dolarla yeni ATH’sini yaptı. Solana’nın yükselişi son düşüşün ardından tekrar harekete geçtiğini gösteriyor.

Solana’nın fiyatı haftalık grafiği 30 güne de taşıyabildi. 1 ay içinde yaklaşık %57 arttı. SOL’un istikrarlı ilerleyişi piyasada 6. sıraya kadar yükselmesini sağladı. Piyasanın önemli majör coinlerinden biri olan Ripple para birimini de geride bırakarak ilk 3’e göz kırptı.  

Market değerini 64 milyar dolara kadar taşıyan Solana, 24 saat içinde 5,3 milyar dolar hacim girişi yaşadı. İlk 3 içine girebilmesi için önünde ise ciddi rakipler var. Tether, Cardano ve BNB’yi geçmesi gerekiyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin