Joseph Lubin
Joseph Lubin: "Ethereum küresel ödeme katmanı olacak"

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, DrumG Technologies’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Ekim’de yayınlanan Forbes raporuna göre, Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, kurumsal dağıtık defter teknoloji (DLT) startup’ı ​​olan DrumG Technologies’e şirketin azınlık hisselerini güvence altına almak için 6,5 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, şirketin dış üyesi olacak

Lubin’in yatırımı Blockchain şirketi ConsenSys’ten geliyor ve DrumG Technologies’in görkemli rakibi Blockchain konsorsiyumu R3’ün üst düzey yöneticileri tarafından yönetildiği dikkate alındığında oldukça önemli bir olay. Lubin’in, DrumG’nin yönetim kuruluna bir dış üye olarak katılacağı ve karşılıklı olarak, DrumG’nin ConsenSys ekosisteminde “önemli bir varlığa” sahip olacağı bildiriliyor.

Yapılan açıklamaya göre DrumG, açık kaynaklı Blockchain protokollerinin geliştiricilerini, mevcut iş modellerini temelden yıkıcı bir teknolojiyi benimsemeye ikna etme göreviyle kuruldu.

DrumG çıkar çatışmalarını önleyecek

DrumG’in bu potansiyel “çıkar çatışması” ile ilgilenmeye çalıştığı ve şirket dünyasında çoklu birbirine bağlı dağıtık defter teknolojisinin kabul edilmesini amaçladığı bildirildi. Lubin, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Kurumların halka açık Blockchain’lere bağlanmasıyla, merkezi olmayan web 3.0’a geçilecek. Böylece, güvenilir işlemler ve otomatik anlaşmalar için yüz binlerce merkezsiz protokol olacak.

Ayrıca raporda R3, bu yaz Corda’nın orijinal platformu için temel müşteri tabanı olan ve bankacılık sektörünün ötesinde bir hareketi temsil eden, Corda Blockchain platformunun bir versiyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin