Lojistik endüstrisi, Blockchain teknolojisi ile büyüyecek

Ethereum’un işlevselliği ile rekabet edebilecek bir Blockchain platformu geliyor: FISCO BCOS!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huawei ve Tencent liderliğindeki Çinli şirketlerden oluşan bir konsorsiyum olan FISCO, yeni bir Blockchain eko-sistemini piyasaya sürecek. FISCO BCOS, Kasım ayında Singapur Fintech Festivali’nde başlayacak. Yeni Blockchain platformu FISCO’ya göre, özellikle işlem hızı açısından Ethereum’un işlevselliği ile rekabet edebilir.

FISCO, Blockchain platformu FISCO BCOS’u tanıtıyor

FISCO, birçok büyük banka da dahil olmak üzere 100’den fazla üyesiyle Çin’deki en büyük Blockchain konsorsiyumlarından biri. Bir basın açıklamasına göre, yeni ağı FISCO BCOS finansal sektörün düzenleyici gereksinimleri ve hizmet taleplerini karşılamak için özel olarak inşa edilen ilk Blockchain platformu.

Yeni Blockchain ilgili bir kripto olmadan başlatılacak, ancak özellikle işlem hızı açısından Ethereum’un işlevselliği ile rekabet edebilir. Ağın mimarisi, işlem-işleme yeteneğini büyük ölçüde artırır. Tek bir zincir, saniyede binlerce işlemi (>1000 TPS), ikinci saniyelik onay ile yönetebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin