Ethereum (ETH) fiyatı için yön neresi? Teknik analistler cevaplıyor
Ethereum (ETH) fiyatı için yön neresi? Teknik analistler cevaplıyor

Ethereum’un Haziran’a kadar 200 dolara ulaşma olasılığı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analiz şirketi Skew Markets, en büyük altcoin olan Ethereum’un önümüzdeki üç ayda 200 doları aşma ihtimalini hesapladı.

Ethereum’un yüzde 21’lik bir şansı var

Şirketin yaptığı analizde, en büyük ikinci kripto para biriminin 19 Haziran’a kadar 200 dolarlık bir seviye için yüzde 21’lik bir şansı olduğu sonucuna varıldı.

Öte yandan, şirket Ethereum’un 19 Haziran’a kadar 100 doların üzerinde durma ihtimalinin yüzde 84 olduğunu tespit etti. Skew Markets tarafından bu oranlara ulaşmak için kullanılan metodoloji bilinmemektedir.

Bitcoin 10.000 hedefi

Şirket, bir önceki analizinde Bitcoin’in 6 ayda 10 bin doları aşma olasılığı üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, Bitcoin’in Eylül ayında 10 bin doları geçme olasılığı yüzde 4,6 iken, 8 bin doları geçme olasılığı yüzde 10 olarak hesaplandı.

Ether, geçen Aralık ayında 80 dolara geriledi ve yaklaşık üç hafta sonra 160 doları aştı. En büyük altcoin bugün 137 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin