Ethereum'un düşük performans gösterirken Bitcoin hakimiyeti artıyor!
Ethereum'un düşük performans gösterirken Bitcoin hakimiyeti artıyor!

Ethereum’un düşük performans gösterirken Bitcoin hakimiyeti artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum düşük performans göstermeye devam ederken Bitcon’e karşı kan kaybetmeye devam ediyor.  İkinci en büyük kripto para olan Ethereum, son 24 saat içinde %11’den fazla değer kaybetti ve Bitcoin’den çok daha düşük performans gösterdi. ETH/BTC çifti sadece bir günde %7,85 düştü.

BTC

Ethereum, riskten kaçınma duyarlılığının merkezi aşamada olması nedeniyle yılın başından bu yana Bitcoin’e karşı yaklaşık %22 oranında kayıp yaşadı. Altcoinler, boğa piyasaları sırasında Bitcoin’den büyük ölçüde daha iyi performans gösterme eğilimindeyken, yatırımcılar daha güvenli ve daha yerleşik varlıklara akın etme eğiliminde olduklarından, genellikle ayı piyasalarında çok daha derin düzetmelerle karşı karşıya kaldı.

Bitcoin hakimiyeti artıyor!

Bitcoin hakimiyeti ise bu süreçte %46 artış kaydetti. Ethereum’un büyük düşüşünden kurtuldu. Yatırımcı Scott Melker tarafından belirtildiği gibi, grafiği aşağı yönlü sapmayı geçersiz kıldı, bu da altcoinlerin muhtemelen düşük performans göstermeye devam edeceği anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Bitcoin böyle bir ortamda güvenli bir liman olmaktan uzaktır. En büyük kripto para birimi, yılın başından bu yana %57,90 oranında düşüş kaydetti.  Kurucu ortak Vitalik Buterin’e göre, Ethereum’un kasvetli fiyat performansına kısmen, Ethereum Beacon Chain’de gerçekleşen ve bu ağustos ayı başlarında ana iş kanıtı zinciriyle birleşebilecek yedi blokluk derin bir yeniden yapılanmaya sebep oldu. Geliştiriciler, olayı, hisse kanıtı zincirindeki bir tür temel kusurdan ziyade “önemsiz olmayan bir segmentasyona” bağladılar. Beacon Chain, Aralık ayı sonlarında piyasaya sürülmüştür ve yerel staking tanıtılmıştı. Bu Cuma gerçekleşmesi planlanan yaklaşan aylık opsiyonların sona ermesi, ayıların güzel bir maaş günü güvence altına almak istediği ana düşüş katalizörlerinden biri haline geldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin