featured

Ünlü analist uyardı: Ethereum’un başı dertte! Düşüş trendini kıramazsa ciddi kayıplar yaşanabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, şu sıralar gerçekten acı çekiyor. Yatırımcıların gözdesi, mevcut piyasa koşullarında ayakta kalabilecek mi?

Ethereum stresli bir aşamadan geçiyor gibi görünüyor. Altcoin’in fiyatı 2,000 dolara yakın yüksek seviyeler belirlemesinin ardından yeniden 1,800 dolar seviyesinin altına düştü. Bu yazının yazıldığı sırada ise 1,760 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum şu anda piyasadaki tek kırmızı kripto para olmasa da, kripto yatırımcısı ve analisti Peter Brandt buna odaklanmış görünüyor. Peter, kriptonun yakın geleceğinden pek emin değil.

Peter, ETH fiyatının sıkı bir ip üzerinde yürüdüğünü gösteren analizle bir tweet paylaştı. Bu tweet’te düşüş eğilimi gösteren bir “olası azalan üçgen” olduğunu belirledi.

Ethereum

Geri dönüş gelmezse daha fazla kayıp yaşanabilir

Peter’a göre, mevcut eğilim geçersiz kılınamazsa Ethereum fiyatı ciddi bir düşüş ile karşı karşıya kalabilir.

ETH dahil olmak üzere kripto piyasası aylardır biraz belirsizlik içinde. Bazı yatırımcıların ve analistlerin kripto piyasasının kışa girebileceğini öne sürmesiyle birlikte düşüş eğilimi piyasaya yayıldı.

Peter, alçalan üçgen aşağı doğru kırılırsa, altcoin’in 1,200 dolar civarına düşebileceğini söyledi.

Kripto kışları yeni bir şey değil. 2017 sonundaki boğa koşusunun hemen ardından piyasa güçlü bir yükseliş yaşadı. Bu, nispeten uzun sürmüştü.

“Elveda diyebiliriz”

Bu arada, Peter’ın takipçilerinden birinin Elliott wave4’ü tanımladığı ortaya çıktı. Peter yanıt olarak hâlâ düşüş eğiliminin geçerli olduğunu söyledi

Başarılı bir yatırımcı olan Peter Brandt, Ethereum fiyatında güçlü bir düşüş yaşayabileceğini düşünüyor. Onunla aynı düşüncede olan analist veya yatırımcı henüz görülmedi. Ancak genel görünüme bakılırsa ETH için işlerin pek de iyi gitmediğini söyleyebiliriz.

Piyasa hâkimiyeti azalıyor

Ayılar piyasaya geri döndüğünden beri, Ethereum biraz da olsa tutunmayı başardı. Hatta piyasa hâkimiyeti söz konusu olduğunda kendi gücünü korudu.

Bununla birlikte, mevcut düşüş hissi ile kripto para piyasadaki kontrolünü kaybediyor gibi görünüyor. Bitcoin’in hâkimiyeti nispeten arttı ve 6 Haziran’da yaklaşık %47,5’e ulaştı. Ethereum ise aynı gün %17,7’lik yeni bir düşük seviyeye geriledi.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin