featured

Ethereum’un yüzde 14’lük yükselişi umutları tazeledi! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası zor günler geçirirken en büyük altcoin olan Ethereum elde ettiği kazançlar ile ön plana çıkmayı başardı. FTX krizi sonucunda yaşanan kaos ile piyasa ağır bir darbe aldı.

Bu doğrultuda, Bloomberg Intelligence emtia stratejisti Mike McGlone, 10 Kasım’da paylaştığı bir tweet’te Ethereum’un kripto sektöründe finansal piyasaların devrimini temsil ettiğini belirtti. Ayrıca, 1,000 dolar seviyesinin altcoin için çok önemli bir destek noktası olabileceğini belirtti.

McGlone:

 1,000 dolar seviyesi Ethereum’un temel destek noktası olabilir. Ethereum, vadeli işlemlerin ve borsada işlem gören fonların ortaya çıkışına benzer şekilde, kriptolarda meydana gelen finansal piyasa devriminin daha fazlasını temsil ediyor.

Ethereum

Piyasa oynaklığının ortasında McGlone, Ethereum’un Merge güncellemesinin ardından Proof-of-Stake (PoS)’e geçişinin, merkezi olmayan finans (DeFi) token’ı için bir miktar ‘canlılık’ sunduğunu belirtti.

McGlone ayrıca gözde altcoin’in büyüme yörüngesini Bitcoin (BTC) ile karşılaştırdı. İki piyasa liderinin birbirinden farklı şekillerde işlem gördüğünü belirtti.

Çift haneli kazançlar

Stratejistin değerlendirmesi, Ethereum’un son 24 saatte %14’ün üzerinde kazanç sağlamasıyla geldi. Bu yazının yazıldığı sırada piyasa değerine göre ikinci sıradaki kripto para birimi, yeni ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) raporunun desteğiyle 1,300 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin, Ekim ayı için daha önce beklenenden daha iyi sonuçlar ortaya koydu.

Son düşüşten önce Ethereum, topluluğun yükseliş tahminlerini koruyarak 1,500 dolar seviyesinin üzerinde istikrar kazanmaya çalıştı. CoinMarketCap kripto topluluğu, Ethereum’un 30 Kasım 2022’de ortalama 1,537 dolar fiyatla işlem göreceğini öngörüyor

Teknik analiz

Teknik analiz açısından bakıldığında, ETH olumsuz olmaya devam ediyor. Teknik göstergelerin çoğunluğu düşüşü işaret ediyor. Osilatörler, bir günlük göstergeler nötr olacak şekilde konumlandırıldılar.

Bu arada en büyük altcoin’in son kazanımları, FTX krizinin ardından kripto pazarında artan satın alma baskısına kısmen katkıda bulundu.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin