Birini ilk kez duyacaksınız: Ethereum’u tarihe gömme potansiyeli taşıyan 3 kripto para birimi… JPMorgan açıkladı
Birini ilk kez duyacaksınız: Ethereum’u tarihe gömme potansiyeli taşıyan 3 kripto para birimi… JPMorgan açıkladı

Birini ilk kez duyacaksınız: Ethereum’u tarihe gömme potansiyeli taşıyan 3 kripto para birimi… JPMorgan açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan’dan bir analist, Ethereum’un (ETH), değiştirilemez token (NFT) pazarında hakimiyet kazanan birkaç rakibine karşı zemin kaybettiğini iddia etti.

Analist Nikolaos Panigirtzoglou, Ethereum ağındaki yüksek ücretlerin NFT pazarındaki bazı kullanıcıları daha ucuz alternatiflere ittiğini ve bunun ETH için potansiyel bir tehdit oluşturduğunu söyledi.

“DeFi uygulamalarına benzer şekilde, tıkanıklık ve yüksek işlem ücretleri NFT uygulamalarını diğer Blockchain’leri kullanmaya teşvik ediyor…”

1- Solana (SOL)

Panigirtzoglou özellikle Solana’ya (SOL) atıfta bulunurken, diğer ağların daha düşük işlem ücretleri ile NFT geliştiricilerini cezbettiğini söyledi.

2- WAX

Analist özellikle, bir NFT pazarını içeren bir kripto ekosistemi olan Worldwide Asset eXchange’ten de (WAX) bahsetti.

Kasım ayında, WAX NFT pazarı, Solana ve Flow’u kısa süreliğine geride bırakarak ikinci en yüksek hacim seviyesini işledi.

Şu anda borsanın yerel tokeni WAX, son 30 günde %21 düşüşle 0,38 dolardan işlem görüyor.

3- Tezos (XTZ)

Panigirtzoglou ayrıca açık kaynaklı Blockchain Tezos’u (XTZ) Ethereum’un NFT’lerdeki hakimiyetine potansiyel bir meydan okuyucu olarak adlandırdı.

Geçen hafta, giyim devi Gap, bir duyuruda altcoinin enerji verimliliğinden bahsederek Tezos Blockchain’inde yeni NFT serisini başlattı.

“Tezos, ağını güvence altına almak için daha enerji verimli bir yaklaşım kullanıyor ve minimum enerji tüketimi ve düşük karbon ayak izi ile çalışmasına izin veriyor.”

Bu haberin yazıldığı sırada XTZ, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 9 dolardan %55’ten fazla düşüşle 4,04 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin