Santiment açıkladı! Ethereum'u etkileyici performansının ardından neler bekliyor?
Santiment açıkladı! Ethereum'u etkileyici performansının ardından neler bekliyor?

Santiment açıkladı! Ethereum’u etkileyici performansının ardından neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment veri sağlayıcısı tarafından elde edilen verilere göre, geçen ay en büyük ikinci dijital para birimi Ethereum, yaklaşık %80’lik büyük bir fiyat artışı gösterdi. Analitik ekibi, bu büyümenin devam etme olasılığının yüksek olduğunu söylüyor.

Bugün erken saatlerde Ethereum, Haziran ayında görülen en son 2.000 dolarlık fiyat işaretini yeniden ele geçirdi.

ETH 2.000 dolara ulaştı ve “işler devam edebilir”

Bugün erken saatlerde 2.000 dolar seviyesinin biraz üzerinde yükselen Ethereum haberi, Çinli kripto blog yazarı ve gazeteci Colin Wu tarafından yayınlandı. Ayrıca, ardından tasfiye edilen ETH miktarının 125 milyon dolar olduğunu belirtti.

Bu büyümeden önce gelen şey, Santiment analitik ekibine göre, son 30 gün içinde kripto para biriminin %80’in üzerinde artması, diğer altcoinlerin de Haziran ayından bu yana iyi performans göstermesiydi.

Şu anda tweet, Ethereum ve diğer alternatifler etrafında çok fazla coşku olmadığını söylüyor. Santiment, bunun bu büyümenin devam edebileceğinin bir işareti olduğuna inanıyor.

Ethereum’un Merge yükseltmesi için kesin tarih açıklandı

Haziran ayı sonlarında ve Temmuz ayı boyunca, Ethereum 1.000 dolar seviyesine kadar indi, ancak şimdi Merge yükseltmesi için kesin tarih açıklandı, fiyat yükselişini sürdürüyor. Daha önce belirtildiği üzere etkinliğin 15 Eylül’de gerçekleşmesi bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin