featured

Ethereum’dan bir tarihi başarı daha: Dev iki şirketi solladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı, gözünü yükselere dikmeye devam ediyor. Sadece kripto piyasası içinde değil, genel şirket değerlemesinde de oldukça iyi bir konuma sahip. Ethereum’u bu kadar eşsiz kılan ise, ulaştığı piyasa değeri. Yıllardır geleneksel ekonominin yapıtaşları haline gelen şirketler tek tek geride kaldı. Hem Bitcoin hem de Ethereum piyasa değeriyle birçok şirketi geride bırakmayı başardı.

Ethereum fiyatı sonunda 3.000 dolar üzerinde kalmayı başardı. Ancak bu kalıcı olması toplululuk için daha önemli. Öte yandan 3 bin doları deviren Ether piyasa değeriyle yeni bir başarıya imza attı. 

Ethereum’un toplam piyasa değeri, Bank of America (BoA) ve Mastercard gibi dünyanın en büyük finans kuruluşlarından bazılarını geride bırakarak hızla yükseldi.

CompaniesMarketCap.com’dan edinilen bilgiye göre, Ethereum’un piyasa değeri 24 Mart’ta 366,13 milyar dolara yükseldi. Buna karşılık, BoA’nın piyasa değeri 347,51 milyar dolar iken Mastercard’ın piyasa değeri 337,12 milyar dolarda kaldı.

Ethereum başarıdan başarıya koşuyor

Altcoinlerin lideri, sadece bir bankanın Ethereum’a verimli bir şekilde direndiği belirtilmelidir. Yani, JPMorgan Chase, yayınlandığı tarihte 412,74 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. 4 bin dolar ve üzeri bir fiyatlanma bul şirketlerinde geride kalmasına neden olacaktır.

Ethereum, piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimlerinden biridir ve şu anda 816,74 milyar dolarlık etkileyici bir piyasa değerine sahip. Son zamanlarda, Ethereum’un piyasa değeri, sadece bir hafta önce %10,47’lik bir artışla 331 milyar dolar olduğu için yukarı doğru önemli hareketler ölçüldü.

Ethereum ayrıca geçtiğimiz haftalarda çeşitli kripto borsalarından büyük bir çıkış kaydetti. Bu da Eylül 2018’den bu yana borsalarda popüler kripto para biriminin en düşük seviyelerinden biri kaydedildi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin