En büyük Ethereum stake havuzları: İşte tam liste…

Ethereum’dan bir adım daha geldi: Layer 2 genişleyecek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde Ethereum tarafında haberler pozitif kalmaya devam ediyor. En değerli altcoin, geçtiğimiz haftadan bu yana Bitcoin’e karşı pozitif ayrıştı. Bu sayede altcoin’lere de öncülük edebildi. Hem günlük hem haftalık BTC’den daha iyi performans gösterdi.

Ether’in bu denli ilerlemesinin arkasında birden fazla sebep olduğunu söylemiştik. Şimdi ise yeni bir ölçeklendirme ile hedefini büyütüyor. Yeni bir Layer 2 teklifi ile beraber stake havuzunda çalışmalar daha iyi şekilde yaşanacak.

Ethereum, Katman 2 ölçeklendirmesi için Lido Finance ile iş birliği yapacak. Bu iş birliği Ethereum 2.0 için önemli sayılıyor. Birleştirme öncesi yapılacak olan üçüncü taraf stake ile iki yıllık bir çalışma hedefleniyor.

Ethereum ve Lido Finance yeni bir stake üstünde çalışıyor

Pazartesi günü bir blog gönderisinde Lido, Ethereum’un Layer 2 çözümlerinden birkaçına genişleme planlarını duyurdu. Ekip, Lido’nun wstETH adlı ETH stake tokeninin sarılmış bir versiyonunu kullanarak L2’lere köprüler aracılığıyla Ether stake etmeyi destekleyerek başlayacaklarını açıkladı.

Lido Finance, Ethereum ve diğer blok zincirleri için bir bahis hizmeti sağlayıcısıdır. Şu anda, stake edilen ETH’nin ( stETH ) yaklaşık üçte birinin yatırıldığı Ethereum için en büyük staking hizmetleri sunan platformdur. Web sitesine göre, Lido şu anda platformda 4.25 milyon ETH hisseye sahip. Yani yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar.

Lido Finance yeni stake hakkında iddialı

Lido, Katman 2’ye genişlemenin kullanıcıların daha düşük ücretlerle ETH stake etmelerine olanak tanıyacak. Aynı zamanda “verimleri artırmak için yeni bir DeFi uygulamaları paketine erişim” kazanmalarına olanak tanıyacak. Blog göndersinde,

“Birkaç L2 türü vardır. Gelecekte, ekonomik aktivitenin ve işlem hacminin büyük bir kısmının (çoğunluk olmasa da) hem genel kullanım hem de amaca özel Katman 2 ağlarına taşınacağına inanıyoruz.”

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin