Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede
Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede

Ethereum’da stake edilen miktar 4 milyar dolara çıktı – ünlü isim yeni hedefi belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Pazartesi sabahı Asya ticareti sırasında yeni bir zirveye ulaştı.

Ethereum, Pazartesi sabahı Asya işlem seansında şimdiye kadarki en yüksek seviyelerine ulaştı ve 1.476 dolara geldi. Sektörün en iyi oyuncularından bazıları tarafından daha büyük fiyat tahminleri yapılıyor.

Birkaç saat önce, Binance de dahil olmak üzere birkaç borsa, en yüksek ETH fiyatlarını yaklaşık 1.476 $ civarında bildirdi ancak varlık o zamandan beri biraz geriledi ve 24 saatlik bir kazanç olarak 1.435 $’dan işlem gördü.

Geçtiğimiz yedi gün içinde ETH %15,5 artarken, Bitcoin geçen hafta aynı zamandan bu yana %7 geriledi.

4 Milyar $’lık stake edilen ETH

Mevcut fiyatlarla, şu anda Beacon Chain mevduat sözleşmesinde en az bir yıl daha kilitlenmiş olan 4 milyar doların üzerinde stake edilen ETH var. ETH 2.0 Launchpad, bunu 2,82 milyon ETH olarak bildiriyor ve bu da tüm arzın neredeyse %2,5’i.

Şu anda, kazançlar yaklaşık olarak yıllık %9,3 seviyesinde. Bu, stake edenler için, Beacon Chain’in iki aydan daha kısa bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana varlığın %140 oranında arttığı öncülüyle birlikte etkileyici bir getiri anlamına geliyor.

Stake etme, Ethereum talebinin sadece bir yönüdür. Ayrıca Ethereum ile çalışan diğer rakiplerinden çok daha fazla geliştiricinin olduğu gerçeği var.

Kurumsal yatırımcılar da bunu fark etti ve talebin 2021’de artması muhtemel. Bu durum beraberinde fiyat tahminlerini de getiriyor.

Ethereum fiyatları için sırada ne var?

Endüstri uzmanı Mike Novogratz, Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin ile öğle yemeği buluşmasını tweetledi ve fiyatların 2.600 dolara kadar çıkabileceğini ekledi.

Ethereum’un lehine olan mevcut ivmeyle, varlığın bu yıl daha yüksek fiyatlar söz konusu olacağına ve ne kadar yüksek seviyelerin görüleceğine dair çok az şüphe var.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin