Ethereum'da son 24 saat içerisinde rekor tasfiye gerçekleşti! ETH fiyatının son durumu
Ethereum'da son 24 saat içerisinde rekor tasfiye gerçekleşti! ETH fiyatının son durumu

Ethereum’da son 24 saat içerisinde rekor tasfiye gerçekleşti! ETH fiyatının son durumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tasfiyeleri devam ediyor. Son olarak yarım milyardan fazla ETH açık pozisyonu tasfiye edildi, çünkü ETH artışına karşı bahis yapan yatırımcılar zararla karşı karşıya kaldı. 666 Milyon Dolarlık Ethereum Shorts Tasfiyeleri, Fiyat Yaklaşık %6 Artarken Tespit Edildi

CryptoQuant ve Coinglass tarafından elde edilen verilere göre bugün erken saatlerde, ikinci en büyük kripto para biriminin fiyatı bugün yaklaşık %6 arttığından ve grafikte art arda birkaç yeşil saatlik mum basıldığından, 666 milyon dolarlık şaşırtıcı bir Ethereum açık pozisyonu tasfiye edildi.

Ethereum fiyatı için sırada ne var?

Moskovski Capital CIO tarafından Twitter sayfasında bir CryptoQuant grafiği kullanıcılara paylaşıldı.  Bu kısa pozisyonları açan yatırımcılar, Ethereum’un daha fazla yükseleceğini düşünüyor ve kaldıraçlı alım satımları otomatik olarak tasfiye edildi ve onlara önemli kayıplar getirdi. Gerçekleşen bu durum  üç yılın tüm zamanların en yüksek seviyesi diyebiliriz. Konudaki başka bir tweet’e göre en büyük işlem miktarı Bitfinex’te tasfiye edildi.

Ethereum fiyatı birkaç saat içinde 1.804 dolardan 1.910 dolara yükseldi. Bu arada orta ve büyük ölçekli Ethereum yatırımcıları ekosisteme girmeye devam ediyor. Glassnode, 32 ETH üzerinde tutan cüzdan miktarının 13 ayın en yüksek seviyesine çıkarak 111.353’e ulaştığını bildirdi. 1.000+ ETH tutan cüzdan sayısı ise 6.269’a çıkarak bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin