Ethereum'da Merge sonrası son durum ve analistlerin ETH fiyat beklentisi!
Ethereum'da Merge sonrası son durum ve analistlerin ETH fiyat beklentisi!

Ethereum’da Merge sonrası son durum ve analistlerin ETH fiyat beklentisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum geliştiricileri aktif olarak bir sonraki güncelleme üzerinde çalışıyor. Ethereum’da gerçekleşen Merge güncellemesinin ardından geliştiriciler, EIP’leri güncelleyerek bir sonraki büyük Şanghay yükseltmesine yöneldi. EIP-4895, doğrulayıcı para çekme işlemlerini desteklemek için sistem düzeyinde bir “işlem” sunmaya hazırlanıyor.

Yeni EIP, Beacon zincirinde yapılan doğrulayıcı çekimlerinin EVM’ye aktarımını gerçekleştirecek. Esasen, EIP güncellemesi, yürütme yüküne yeni bir nesne türü sunma özelliğiyle para çekme özelliğini kullanıcı işlemlerinden ayırmaya yarayacak. Bu sayede işlem türüne göre ayırma ile gelecekte testler basitleşecek ve bu da güvenlik seviyesinde de yükselme olacak.

Güncelleme geliştiriciler tarafından anlatıldığı gibi “çekme” tabanlı bir alternatiften daha karmaşık bir yapıya sahip. Yeni çekme tipi, daha geniş faydalı yük yürütme bağlamında herhangi bir gaz maliyetine sahip olmayacak, yürütme katmanına ulaşabilen sınırlı sayıda çekim sayesinde katman işlem maliyetleri ihmal edilebilir.

Birleştirme sonrası Ethereum’a ne olur?

Ethereum için büyük güncellemenin tamamlanmasının ardından, çoğu yatırımcı uzun vadeli yatırımlar yapmaktan kaçınıyor. Güncellemenin ardından ETH fiyatı %20 oranında düşüş kaydetti.

Çoğu analist ise piyasadaki mevcut koşullar, en azından Amerika Birleşik Devletleri para politikası sıkılaşırken, öngörülebilir gelecekte Ethereum veya diğer dijital varlıklara yardımcı olmayacağından, buradan hızlı bir düşüş bekliyor.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin