Coinbase Exec, Binance borsasını kripto fiyatlarını manipüle etmekle suçluyor…

Ethereum’da işler yolunda: Bir destek de Binance borsasından geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En eski kripto varlıkların başında gelen Ethereum, son düzlüğe doğru ilerliyor. Yaz döneminde büyük bir birleşmeye tanık olacak olan topluluk Ethereum’dan daha iyi yararlanacak. Bugün erken saatlerde gelen Vitalik Buterin haberinden gelmişti. Ardından ise Binance desteğini açıkladı. 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün 2. katman ölçeklendirme çözümü Optimism’i entegre ettiğini duyurdu. Ancak, borsa şu anda yalnızca mevduatları desteklediğini açıkladı. Lider kripto para borsası, optimal likiditeye ulaşana kadar para çekme işlemleri yapılamayacağını söyledi. Duyuru,

“Cüzdanımızda yeterli varlık olduğunda Binance, Optimism Network’te ETH için para çekme işlemlerini başlatacak. O  süre zarfına kadar çekim hizmeti verilmeyecektir.”

Ethereum’un birleşme haberinden sonra ilk destek Binance’dan geldi

ETH Şanghay Web 3.0 Geliştirici Zirvesi’nde Vitalik Buterin katılımcılara Ethereum Merge hakkında yeni bilgiler verdi. Öğlen saatlerinde ise Binance’ın destekeleme haberi geldi.

Optimism, maliyetleri düşürmeye ve işlem hızlarını iyileştirmeye yardımcı olmayı amaçlıyor. Ethereum için bir katman-2 ölçekleme çözümü olan Optimism, topluluk içinde büyük önem arz ediyor.

Ethereum, çeşitli DeFi ve NFT etkinlikleri için birincil merkezi olarak ön plana çıkıyor. Bu yüzden; ağdaki maliyetler, piyasa oynaklığı, popüler bir NFT düşüşü veya daha farklı problemler ortaya çıkıyor. Bu sorunları tam olarak çözmek için Polygon, Arbitrum ve Optimism  gibi ölçeklendirme çözümleri alternatif oldu.

Temel katman blok zincirinin doğrulamak ve güvenceye almak için ihtiyaç duyduğu bilgi miktarını azaltarak tıkanıklığı kolaylaştırır. En basit örnekle açıklamak gerekirse, Optimism’in gaz maliyeti, Dune Analytics’ten alınan verilere göre şu anda Ethereum’dan 98 kat daha düşük.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin