Kripto fırtınası, Ethereum'da 2022 için yeni düşükleri tetikliyor
Kripto fırtınası, Ethereum'da 2022 için yeni düşükleri tetikliyor

Kripto fırtınası, Ethereum’da 2022 için yeni düşükleri tetikliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyatı, geniş kitleden herhangi bir marka desteği almayan ilk 3 kripto para biriminden biridir. Coca-cola veya Boeing gibi genellikle büyük isimlerin markaları nedeniyle savunulduğu veya desteklendiği yerlerde, Ethereum fiyatı son sekiz haftadır fiyat hareketinde bu tür bir savunma görmedi. Bir başka ardışık negatif kapanışla birlikte, fiyat hareketinin 2.000 doların altına düşüp kapanması için baskı artıyor ve 1.404 dolara doğru aşağı yönde daha fazla alan açıyor.

Anahtar noktaları

  • Ethereum fiyatı, daha fazla aşağı yönlü baskı eklendikçe 2.000 doların altına düşecek.
  • ETH fiyatı, kısa bir toparlanma rallisi için sabit doları kullanamıyor gibi görünüyor.
  • Önümüzdeki haftalarda 1.404 dolar civarında yeni düşüşler görmeyi bekleyin, çünkü aşağı yönlü güçler hâlâ oyunda.

ETH fiyatı %35 daha düşecek

ETH fiyatı, çeşitli teknik baskıların genel olarak kripto para birimlerine karşı küresel piyasa duyarlılığıyla çakıştığı olumsuz bir sarmalda yakalanmış olarak görülüyor. Ethereum fiyatının, tüm bu zararlı teknik unsurların üstesinden gelmek için imajını tazelemesi zor olacak.

ETH fiyatı, piyasaların bir geri dönüş ve yükseliş trendine odaklanmaya başlayabilmesi için dikkate alınması gereken birkaç unsurun incelemesi altında. Her şeyden önce, önceki makalelerde bahsedilen death cross, ETH fiyatını 1.720 – 1.841 dolara iten önemli bir duyarlılık göstergesidir. Ayrıca kırmızı azalan trend çizgisi neredeyse 55 günlük Basit Hareketli Ortalama ile yan yana gidiyor. En azından bu iki unsur, Ethereum’u 1.688,39 dolar civarında yeniden fiyatlamak için yeterince güzel ve dolar yakın zamanda başka bir güç turu eklerse, fiyat Mart 2021’in en düşük seviyesini test ederek 1.404,12 dolara geri çekilme için açık.

Tabii ki, bir geri tepme her zaman mümkündür, ancak bazı büyük ana temalar tersine çevrilmelidir. Büyük küresel enflasyon sorunları, devam eden arz sorunları, parasal sıkılaştırma, jeopolitik gerilimler ve benzeri unsurlar, doların gücüyle iç içe geçmiş geniş konulardır ve bir gecede çözülmez. Bununla birlikte, bunlardan herhangi biri, kırmızı azalan trend çizgisinin testine doğru dönüşün katalizörü olabilir ve düşüş trendi durduysa veya nihayet sona erdiyse ileriye dönük 2.695,79 dolara olası bir atılım olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin