featured

Ethereum, yükseliş rallisi ile göz doldurdu! Sonunda şeytanın bacağını kırdı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, bir süredir düşüş eğilimi içinde işlem görüyordu. Ancak ETH, son 48 saat içinde neredeyse %40 oranında değer kazanarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Gözde altcoin, son saatlerde yaşadığı büyük artışın ardından aylık en yüksek seviyeye ulaştı.

ETH günlük grafik analizi

Ethereum boğaları, nihayet dördüncü denemelerinde 1,280 dolarda bulunan katı direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı. Şu anda alıcılar için en iyi hareket tarzı, direnç bölgesinin üzerindeki fiyatı 1,280 ile 1,500 dolar arasında konsolide etmek olacaktır. Geliştiriciler, ETH 2.0 Merge güncellemesinin yumuşak bir programa göre eylül ayında hayata geçeceğini doğruladı. Bu da, piyasa tarafından olumlu bir tepki aldı.

Ethereum grafik

Ancak Ethereum için fiyatın 880 dolar ile 1000 dolar arasında bulunan destek bölgesinin üzerinde tutunması oldukça önemli. Eğer ETH bunun altına düşerse, fiyat çok daha aşağı düşebilir.

Temel destek noktaları: 1000 dolar ve 880 dolar

Temel direnç noktaları: 1,280 dolar ve 1,500 dolar

Günlük hareketli ortalamalar:

MA20: 1,144 dolar

MA50: 1,348 dolar

MA100: 1,967 dolar

MA200: 2,477 dolar

ETH 4 saatlik grafik analizi:

Bitcoin’e karşı dinamik direnç çizgisi (sarı renkte) sonunda yukarı doğru kırıldı. Ethereum şu anda 0,066-0,069 BTC (kırmızı renkte) seviyelerindeki direnç bölgesi ile mücadele ediyor. Alıcılar fiyatı bu alanın üzerine çıkarmayı başarırsa, kısa vadede düşüş eğiliminin tersine çevrileceği teyit edilecektir. Tabii ki, uzun üst gölge bu alanda çok fazla volatilite olduğuna işaret ediyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin